Samsung Galaxy S10 neće implementirati veće izmjene dizajna?

Naredne godine nas očekuje Samsungova objava premijum Galaxy S10 telefona. Ovo će biti deseti telefon u Samsungovoj Galaxy S liniji, a mnogi se nadaju da južnokorejska kompanija ima velike planove za svoj jubilarni model.

Međutim, oni koji su očekivali neki veći redizajn, mogli bi biti razočarani jer se ovo vjerovatno neće desiti.

Ovo sugeriše i dojavljivač Ice Universe u svom tvitu, koji tvrdi da kompanija neće donijeti neke veće dizajnerske izmjene za dolazeći telefon. Ovo ne znači da izmjena uopšte neće biti, ali ukoliko ih bude one neće biti previše značajne.

Ipak, sve ovo možda ne predstavlja lošu stvar. Dizajni Samsungovih telefona su tokom godina bili prilično dobro prihvaćeni, a kompanija je ispolirala i usaglasila dizajn koji koristi. Za korisnike koji vole ono što Samsung radi, manjak dizajnerskih promjena svakako neće predstavljati veliki problem.

Ipak, vjerovatno je još uvijek rano govoriti o tome šta možemo očekivati od Galaxy S10 modela. Moguće je da će telefon biti predstavljen već tokom CES 2019 sajma, tako da ćemo početkom naredne godine sigurno saznati šta nam je to Samsung spremio.

(B92)

Related posts