Ronaldo u ležernom izdanju pozdravio fanove u Zenici koji su mu skandirali ispred hotela

Portugalski as Cristiano Ronaldo na izlasku iz hotela “Zenica” pozdravio je navijače koji su čekali da vide najveću nogometnu zvijezdu današnjice.

Reprezentativci Portugala nakon ručka i kratkog odmora zaputili su se na trening na Bilinom polju, a ispred hotela od popodnevih sati okupio se veliki broj navijača koji se nadaju susretu s portugalskim zvijezdama.

Očekivano, najviše pažnje izazvao je Ronaldo koji je u ležernom izdanju, s košpicama u ruci i nepoznatim pićem, otpozdravio fanovima koji su skandirali njegovo ime.

Inače, nogometna reprezentacija Portugala stigla je u Zenicu oko 15:30 i očekivano je izazvala veliku pažnju navijača i lokalnog stanovništva.

Pred hotelom “Zenica” dočekao ih je veliki broj ljudi, a u Zenicu su stigli pod jakom policijskom pratnjom. Očekivano, u centru pažnje bio je Cristiano Ronaldo, kojeg su okupljeni fanovi pozdravili njegovim karaktarističnim povikom “Siu” koji koristi prilikom proslave golova.

Podsjetimo, utakmica između Bosne i Hercegovine i Portugala igra se sutra na stadionu Bilino polje u Zenici s početkom u 20:45 sati.

Izvor: Klix.ba

Related posts