Real-Inter-Modrić-SMS: Ovo može riješiti samo superagent

LUKA MODRIĆ glavna je tema prijelaznog roka u Italiji. Danima se 32-godišnji veznjak povezuje s Interom koji je navodno Realu za njega spreman ponuditi 40 milijuna eura.

Sportmediaset navodi da bi Jorge Mendes, jedan od najmoćnijih agenata svijeta, mogao pomoći u realizaciji ovog transfera.

Ključno je to što je Realov novi trener Julen Lopetegui pokazao interes za Lazijevog veznjaka Sergeja Milinkovića-Savića, deset godina mlađeg igrača od Modrića.

Agent srpskog nogometaša je Mateja Kežman, ali u ovom poslu bi uz Kežmana trebao sudjelovati i Mendes kako bi se Real i Lazio našli na pola puta. Navodno Lazio traži 150 milijuna eura, Real je spreman ponuditi 100 milijuna eura, a Mendes je tu da ih približi.

Kada bi Real dobio Milinkovića-Savića, lakše bi podnio odlazak Modrića koji bi u toj kombinaciji za oko 50 milijuna eura mogao završiti u Interu.

Lazio bi novac zarađen od Milinkovića-Savića uložio u Joaa Marija, veznjaka Intera kojeg trener milanskog kluba Luciano Spalletti ne vidi u svojim planovima.

Kako bi na kraju bili zadovoljni i Real i Inter i Lazio, u posao će se, tvrdi Sportmediaset, uključiti superagent Mendes.

Related posts