Procurio video: Reprezentativci Meksika u bazenu sa prostitutkama

Meksikanci su prije osam dana dobili Škote (1-0) u prijateljskoj utakmici da bi nakon toga otišli u provod. I ne bi tu vjerovatno bilo nikakvih problema da ih u stopu nisu pratili meksički novinari, a zatim i uhvatili u pravoj akciji i eto im pravog skandala u najosjetljivije doba, svega nekoliko dana uoči Svjetskog prvenstva.

Devet reprezentativaca uhvaćeno je u cjelodnevnom provodu s 30 prostitutki u prijestolnici Meksika. Zabava je počela subotu poslije utakmice i trajala do 16 sati u nedjelju. Fudbaleru su, prema svemu sudeći, uhvatili formu za Rusiju.

U kratkom snimku igrači se zabavljaju u bazenu uz popularni ‘vozić’ s novim pratnjama uz alkohol i nakon ovoga nikakve su šanse da ispadnu – nevini, prenose 24sata.

– Stigli su u kuću u Las Lomasu oko 10 i 30 u subotu i sjajno se provodili uz muziku, piće, ples i žene. Dobili su slobodan dan i bili bez svojih djevojaka i žena – riječi su jednog meksičkog ‘insidera’.

Htjeli su biti nevaljali, dodao je isti izvor.

Ochoa, Jimenez, Jonathan i Giovani dos Santos, Salcedo i Fabian šestorica su važnih prvotimaca na udaru javnosti, a iz tamošnjeg Saveza poručuju kako je – sve u redu.

– Nisu propustili niti jedan trening i sudjelovali su na zabavi u svoje slobodno vrijeme. Dan odmora je dan odmora, to je rizik koji dobivate sa slobodom – zaključio je glavni sekretar meksičkog nogometnog saveza Guillermo Cantu.

Portal TV Notas odmah je imao ekskluzivne fotografije, a prije sedam godina reprezentativci Meksika su prošli sličan skandal te bili izbačeni iz reprezentacije. U hotelske sobe uveli su prostitutke…

Čini se da su ove novije generacije pokušale ispasti mudrije i lukavije, međutim, nije im pošlo za rukom.

Mundijal Meksiko otvara 17. juna u Moskvi protiv aktuelnog svjetskog prvaka, Njemačke.

Related posts