Poznato u kojim će bojama dolaziti Pixel 8 i Pixel 8 Pro

Nadolazeći Pixel 8 i Pixel 8 Pro zadržat će crnu boju u kojoj su dolazili i njihovi prethodnici, ali će sve ostale kombinacije biti u potpunosti nove

Iako je Google nedavno prikazao dizajn Pixela 8 i Pixela 8 Pro, nije bilo poznato u kojim će sve bojama dolaziti. No, leaker MysteryLupin doskočio je i tome te je objavio na X-u rendere koji prikazuju svaku boju u kojoj će novi Pixeli stizati.

Prljavo bijela i svijetloplava

Naime, na renderima koji izgledaju kao oni službeni, vidljivo je da će Pixel 8 Pro stići u crnoj, „prljavo“ bijeloj i svijetloplavoj boji. Jedino je crna, odnosno Obsidian, preuzeta s prethodnog Pixela 7 Pro, što znači da se Google potrudio ponuditi korisnicima nešto, barem kad je boja uređaja u pitanju.

S druge strane, obični će Pixel 8 doći u svijetlo ružičastoj, sivoj i crnoj boji. Kao i kod Pixela 8 Pro modela, tu je također crna preuzeta od prethodnog modela, dok su sve ostale boje nove.

Inače, predstavljanje Pixela 8 i Pixela 8 Pro najavljeno je za 4. oktobar. Očekuje se da će Pro model imati 6,7-inčni LTPO OLED zaslon QHD+ rezolucije i frekvencije osvježavanja od 120 Hz. 

Viša cijena

Pogonit će ga još nepredstavljeni Tensor G3 SoC uparen s do 12 GB RAM-a i do 256 GB interne memorije. S druge strane, Pixel 8 imat će isti SoC, ali manji 6,17-inčni zaslon.

I jedan i drugi model trebali bi poskupjeti u Evropi, piše Bug.

Izvor: Avaz.ba

Related posts