Pogled ka Otoku: Pjanić večerao sa menadžerom koji je doveo trenera u Chelsea!

Miralem Pjanić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, počeo je pripreme sa Juventusom, dočekao je Cristiana Ronalda u Torinu, a sinoć je kratko boravio u Milanu.

Italijanskim medijima to nije promaklo, a posebno zbog činjenice da je u jednom od milanskih restorana večerao sa Falijem Ramadanijem, menadžerom albanskog porijekla koji je posredovao u dovođenju Muarizija Sarrija na klupu Chelseaja (pojedini mediji objavili su da je Ramadani novi Pjanićev menadžer).

I tako su italijanski mediji odmah sklopili priču kako je pozadine večere potencijalni transfer na Otok.

Ramadani je inače u dobroj konekciji sa vlasnikom Plavaca Romanom Abramovičem, a navodno je predočio Pjaniću ideju o selidbi na Stamford Bridge, kao i trenersku filozofiju Sarrija.

Pjanić bi u dresu Plavaca držao vezni red zajedno sa N'Golo Kanteom i Jorginhom.

Priliom izlaska iz restorana Pjanića su novinari pitali ostaje li u Juventusu na što je on kratko odgovorio:

– Pozdrav, želim vam prijatnu noć.

Želja Juventusa, a i reprezentativca Bosne i Hercegovine je prije svega nastavak saradnje, mada je Stara dama odredila 80 miliona eura kao cijenu za obeštećenje. Manchester City je, podsjetimo, već odbijen na prvu ponudu od 50 miliona eura, a za usluge našeg fudbalera interes je iskazala i slavna Barcelona.

Također, engleski mediji navode da su Ramadani i Pjanić razgovarali i o mogućem prelasku na Nou Camp.

Ramadani već neko vrijeme boravi u Italiji s obzirom na to da je posrednik za transfere u Chelsea. Nakon što je doveo Sarrija na klupu Plavaca sljedeći na redu je Juventusov defanzivac Daniele Rugani.

Izvor: Faktor

Related posts