Ovoj majci dvoje djece niko ne vjeruje koliko ima godina

Majka dvoje djece postala je hit na društvenim mrežama jer zbog njenog izgleda niko ne vjeruje koliko joj je godina.

Laila White iz Singapura, 50-godišnjakinja, kojoj bi na figuri mogle pozavidjeti i upola mlađe žene, svoju liniju teše posljednjih 20 godina, pridržavajući se stroge dijete i režima vježbanja.

Lična trenerica uvijek je bila mršava, čak i nakon rođenja djeteta.

“Biti domaćica i majka bila je moja neprestana karijera bez ikakvog prekida. Shvatila sam da je to jedan od najtežih poslova na svijetu. Bila sam impresionirana bratovom preobrazbom tijela nakon što je prošao nacionalnu službu u dobi od 18 godina. Pokazao mi je nekoliko vježbi koje su me zaintrigirale i potaknule da upišem tečaj za instruktoricu aerobika”, otkrila je, prenosi Daily Mail.

Njeni treninzi sastoje se od 45 minuta vježbi snage te još 45 minuta kardio programa ili joge. Hrani se uglavnom ribom, piletinom i povrćem, a teži 80 kilograma.

Na negativne komentare svog mišićavog tijela se ne obazire. Onima koji je žele slušati, ponudila je i savjete.

“To nije uspjeh preko noći. Nemojte odmah pucati na rezultate jer to može dovesti do ozljeda. Informirajte se iz pravih izvora. Zaljubite se u proces, to je način života, a ne jedna točka. To je putovanje, promatrajte kako se razvijate i proslavite svako dostignuće, a sa svakim neuspjehom naučit ćete lekciju”, zaključila je.

Related posts