Ovako se to radi: Gradski vijećnik Mustafa Zulić uradio više u opoziciji nego pojedinci koji su predstavljali poziciju u GV Bihać

Kaže da se cijelo vrijeme, iako opozicija borio za svoju MZ Orašac, ali isto tako da nije bilo nijednog dobrog projekta za Bihać koji on nije podržao, bez obzira kakav je stav zauzela stranka koju predstavlja

Nakon ankete koju je sproveo KRAJINA.BA portal, Mustafa Zulić je dobio skoro najveći broj glasova od svojih Bišćana. Pojedinci su to osporavali i govorili kako je anketa namještena, što je svakako naljutilo Zulića.

VEZANA VIJEST: ZAVRŠENA ANKETA KRAJINA.BA PORTALA: Po mišljenju građana Bihaća, ovu su 3 najbolja vijećnika u GV Bihać

Ovih dana, Mustafa ide redom i objavljuje sve projekte koji su napravljeni na njegovu inicijativu u protekle 3 godine iako je bio opozicija cijelo vrijeme, dok pojedinci koji ga prozivaju nisu apsolutno ništa napravili ni za svoju MZ, a kamo li za grad Bihać, pisao je Mustafa.

Po objavama koje je Mustafa podjelio na svom Facebook profilu, vidimo da je Mustafa obezbijedio niz projekata preko GV Bihać, ali i preko JU Direkcija regionalnih cesta USK kao i preko Federalne Vlade što je svakako za svaku pohvalu.

Ovom prilikom redakcija KRAJINA.BA portala će objaviti samo neke od njegovih facebook postova, tj. na taj način ćemo pokazati i koje je sve projekte započeo i završio naš Mustafa:

Javno prozvao vijećnike koji su obećali pomoć koja je na kraju izostala, a zatim rekao i koji je to projekat on lično završio
Obezbijedio 676 000 KM

Očito je da pojedincima neke stvari nisu jasne čim su glavni kritičari na Facebooku, a kad je potrebno nešto uraditi, nema ih. Prvo su pričali priče kako Oraščani lažu i da Mustafa Zulić ništa nije uradio za MZ Orašac i grad Bihać, zatim su rekli da je anketa na KRAJINA.BA portalu o najuspješnijim vijećnicima namještena u korist Mustafe, a sad kada pročitaju o urađenim projektima sredstvima grada Bihaća, Unsko-sanskog kantona pa i Vlade Federacije u protekle tri godine, onda će tek pojedinci shvatiti da su spavali 3 godine u GV Bihać, da su kritikovali pogrešne ljude te da nisu opravdali glasove koje su dobili od običnih građana Bihaća.

Za kraj, Mustafa Zulić je za KRAJINA.BA portal izjavio: “U GV Bihać ima jedan broj poštenih ljudi, patriota koji vole svoj grad i svoju državu kao i ljudi koji su nešto uradili u protekle tri godine, ali vjerujte mi da ima puno više njih koji apsolutno ništa nisu uradili osim što su se interesovali kad će im gradonačelnik Fazlić uplatiti zaostale paušale jer su oni to zaradili. Ja sam kao opozicija uradio mnogo za MZ Orašac, a glasao sam i za sve projekte koje sam smatrao važnim za grad Bihać i da sam bio pozicija, sigurno bi mnogo više uradio. Zamislite kada jedan čovjek uz pomoć svojih prijatelja donese u jednu MZ 676 000 KM kako se osjeća tamo neki vijećnik koji kao pozicija u vijeću nikad ništa nije ni tražio, osim rješavanja sitnih ličnih interesa, kamo li šta uradio za grad u kojem živi. Zamislite kako se on osjeća? Jadno, posramljeno i vjerovatno ljubomorno do te mjere da će ući na svoj Facebook profil i pisati gluposti, laži, blatiti nekog pojedinca ili stranku i na taj način pokušati opravdati sebe. To je nažalost naša realnost. Upravo zbog ovakvih ljudi, odlučio sam da nastavim sa borbom za svoju MZ i grad Bihać i to novim projektima kako bi omogućio svojim sugrađanima što bolji i lagodniji život kako u Orašcu i cijeloj Ljutočkoj dolini, tako i u svim djelovima Bihaća” – završio je Mustafa Zulić.

Izvor: krajina

Related posts