Otkrivena nova piramida u BiH: Bišćani tvrde da su otkrili piramidu u Nacionalnom parku Una

Na facebook stranici ATO Photography objavljene su fotografije na kojima se vidi nova bh. piramida, ovaj put u srcu Nacionalnog parka Una, barem tako tvrdi urednik ove facebook stranice.

Naime, urednik ove stranice tvrdi da objavljene fotografije predstavljaju piramidu snimljenu u bihaćkom naselju Ripač, te da je ista u paraleli sa piramidom Sunce u Visokom. Kako dalje novodi urednik ove stranice, nedavno je iz SAD-a dobio izvještaj skeniranja tla u Unsko-sanskom kantonu, na osnovu kojeg su zaključili da se na području Krajine nalaze tri piramide.

– U srcu Nacionalnog parka Una, napokon uz pomoć mog prijatelja A.F. smo došli do zaključka da je Ljutoč u Ripču piramida. Dijagonalne ivice piramide i visina su u paraleli s piramidom Sunca u Visokom, kao i iz Egipta, što povodi da je Ripač dobio novu dimenziju u historiji, kao naprimjer iz vremena Japoda i njihovih postojanja na tlu Rpča. Lično sam prije 6 godina iz USA dobio informacije o skeniranju tla USK i tako da su dotični došli do zaključka da Bihać posjeduje 3 piramide, stoji u opisu.

Fotografije koje ćemo objaviti su zanimljive, ali da li se na njima stvarno nalazi piramida, to prepuštamo mašti naših čitatelja.

Related posts