Odbojkaškom klubu Bihać “produžen život”: Bišćani putuju u Olovo po bodove

Odobjkaši Bihaća u 10. kolu putuju u Olovo gdje ih dočekuje istoimena ekipa. Bišćani koji iz kola u kolo podižu svoju formu obećavaju maksimalno zalaganje u Olovu, gdje će pobjedom popraviti svoj učinak u ovogodišnjem takmičenju.

Podsjećamo, OK Bihać već duži period ima financijske probleme, te je odigravanje utakmice u Olovu bila pod upitnikom. Međutim, kako je potvrđeno za portal USN.ba, Bišćani će, zahvaljujući podršci Kantonalnog sportskog saveza, putovati na vruće gostovanje u Olovo.

“Odbojkaški klub “Bihać” sa odigravanjem utakmice u Olovu ostaje u takmičenju Superligi Federacije BiH ali problemi ostaju i do februara ih treba rješiti! Trenutno nismo optimisti jer nemamo s kim razgovarati odnosno svi izbjegavaju konkretno reći šta možemo očekivati od lokalne zajednice. Nismo sami u ovoj priči nego i svi drugi momčadski sportovi su pred zidom. Nadam se da ćemo u nekom sponzoru naći spas za mušku odbojku u suprotnom. Utakmica sa OK Olovo počinje u 15:30 sati i nadamo se pozitivnom rezultatu iako smo otišli bez nekoliko prvotimaca”, navode iz uprave kluba.

Related posts