Nije imala dovoljno mjesta u ormaru, pa kupila raskošnu vilu

Manekenka Kendall Jenner nedavno se požalila da nema dovoljno mjesta u ormaru u svom 1,39 miliona dolara vrijednom stanu u Los Angelesu. Ali, mlađahna ljepotica problem je brzo riješila kupivši raskošnu vilu smještenu na prestižnoj adresi – Hollywood Hillsu – iz koje se pruža pogled na prestižni hotel Chateau Marmont, omiljeno okupljalište bogatih i slavnih.

Novi dom Kendall je platila šest i po miliona dolara, što je milion i po manje od iznosa koji su za kuću početkom godine tražili sada već bivši vlasnici, glumački par Emily Blunt i John Krasinski.

Tradicionalno uređena vila ima šest spavaćih soba, četiri kupatila, toalet i bazen. Iz svake prostorije pruža se pogled na zelenilo koje je okružuje, pa čak i iz velike kade koja se nalazi u kupatilu pored glavne spavaće sobe.

Bivši vlasnici prije prodaje preuredili su kuću, dodali još jedan sprat i bazen, a prilikom uređenja korišteni su prirodni materijali poput drveta i cigle.

Američki glumac, reditelj i scenarist John Krasinski dizajnirao je i naredio da se na krovu kuće napravi prelijepa terasa, koja se nalazi pored njegova ureda. Kaže kako je to savršeno mjesto za opuštanje i uživanje sa kojeg se pruža pogled na Sunset Strip i Los Angeles.

Related posts