Navijači očekuju golove Džeke i Pjanića protiv Grčke, BH Legion najavio sjajnu atmosferu

Nogometna reprezentacija BiH večeras na stadionu Bilino Polje u Zenici igra utakmicu protiv Grčke u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a naši navijači su uvjereni u pobjedu našeg državnog tima.

Kao i dosad, Zmajevi će imati podršku navijača koji su stigli u Zenicu širom BiH, ali i onih iz dijaspore. Svi predviđaju barem dva gola u mreži Grka.

“Dolazimo iz Linza, a reprezentaciju često pratimo. Očekujemo pobjedu 2:0, a oba gola bi mogao postići naš kapiten Edin Džeko”, rekle su nam Hana i Ajla.

Sanel, Erol i Elvis će prvi put osjetiti atmosferu na zeničkom Bilinom Polju.

“Porijeklom smo iz Prijedora, a u Zenicu smo stigli iz Austrije. Prvi put smo u ovom gradu, ljudi su ljubazni, a naša hrana odlična. Grke moramo dobiti, utakmica je veoma važna i nadamo se da će biti dva razlike, a golove očekujemo od Pjanića i Džeke”, kazali su momci koji su stigli iz dijaspore.

Među najvatrenijim navijačima Zmajeva i ovog puta će biti navijačka grupa BH Legion, koja je najavila odličnu atmosferu.

“Na tribini će nas biti minimalno 200, ulaznice smo dobili na vrijeme. Rezultat nas ne zanima, mi ćemo svoje uraditi na tribinama, a na njima je da obave posao na terenu”.

Utakmica počinje u 20:45 sati, a očekuje se da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Ulaznice su prodane već prvog dana prodaje.

Related posts