Navijači Arsenala iznervirani nakon izjave agenta Garetha Balea

Nakon što je postigao dva gola u finalu Lige prvaka, od kojih je jedan eurogol, Bale je po završetku susreta novinarima rekao da mora dobro razmisliti o svojoj budućnosti, a njegov agent je za sada otkrio da je transfer u Arsenal ravan čudu.

“Kao navijač Arsenala, volio bih ga vidjeti u tom klubu, ali moram reći da su šanse za to ravne šansama da ja odem na mjesec”, poručio je Jonathan Barnett u razgovoru za Sky Sport.

“Mislim da ćemo prvo morati razgovarati sa predstavnicima Real Madrida, pa ćemo vidjeti šta ćemo. On želi da ima bolju godinu od one koju je imao prošle sezone. Želi da igra više. Mislim da je on među tri ili četiri najbolja fudbalera svijeta. Neko poput njega mora da igra, nije više stvar samo novca”, rekao je Barnett i nastavio:

“On želi osvojiti Zlatnu loptu i mislim da je sposoban za to. Mislim da je taj gol u finalu Lige prvaka dodatno zainteresovao ostale klubove za njegove usluge, ali već smo ranije znali koliko je dobar. Ne mora to više dokazivati. Bio je to nevjerovatan gol i tajming je također bio odličan”.

sportsport.ba

Related posts