Nasmrt zatukao troje ljudi, popio kavu pa nazvao susjedu: "Napravio sam sranje"

ZADARSKA policija potvrdila je da se u Sukošanu danas ujutro dogodilo trostruko ubojstvo u obiteljskoj kući, nakon čega je pronađeno još jedno tijelo – tijelo ubojice koji je počinio samoubojstvo.

Policija je oko 12.56 sati zaprimila dojavu da je pronađeno mrtvo tijelo u Ulici Mladena Veleslavića u Sukošanu, a po izlasku na mjesto događaja zatečena su ukupno tri mrtva tijela, dviju žena rođenih 1937. i 1954. i jednog muškarca rođenog 1981.

Nešto prije 15 sati u šumi iznad Sukošana pronađeno je i mrtvo tijelo muškarca rođenog 1957. koji je počinio ubojstva.

Ubio sestru, nećaka i sestrinu svekrvu pa sjeo na kavu

Trostruko ubojstvo počinio je 63-godišnji Čedomir Keran, javljaju lokalni mediji.

Prema prvim informacijama, on je jutros oko 7 sati prvo tupim predmetom zatukao svoju 64-godišnju sestru Danicu, a potom se okomio na 37-godišnjeg nećaka kojeg je također ubio. Na kraju je ubio i 80-godišnju svekrvu svoje sestre. Mediji pišu kako je tijela gotovo potpuno izmasakrirao. U obiteljskoj kući u kojoj su živjele žrtve, prema pisanju lokalnih medija, živio je i mlađi sin ubojičine sestre, ali on je danas bio s djevojkom te se u trenutku ubojstva nije nalazio u kući.

Prema riječima susjeda, nakon stravičnog zločina ubojica je sjeo u obližnji kafić i popio kavu. Poslije toga nazvao je jednu susjedu, rekao joj što je učinio i dao se u bijeg prema sukošanskom polju. “Ubio sam ih, zovi policiju, napravio sam sranje”, rekao je susjedi.

Tamo je oko 15 sati slučajni prolaznik koji je šetao psa pronašao njegovo tijelo. Objesio se.

Susjedi u šoku: “Bili su dobra i mirna obitelj”

Vidno potreseni susjedi kažu da je, unatoč manjim razmiricama, obitelj bila mirna te da ne znaju što je 63-godišnjaka moglo nagnati na ovaj mučan čin.

“Izgledao je dobro, nije djelovao poremećeno, a kako je došlo do toga… Pa ja još sebi ne mogu doći”, rekao je jedan od susjeda za Antenu Zadar.

Izvor: index.hr

Related posts