Naredne sedmice temperature do 15 stepeni uz hladna jutra

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Vjetar će u Bosni biti slab sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slaba bura. Dnevne temperature od 2 do 8, na jugu od 8 do 12 stepeni.

U BiH prijepodne je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 10.00 sati: Bjelašnica -7 stepeni, Bugojno i Ivan-sedlo 0,
Goražde, Livno, Sanski Most, Sokolac i Srebrenica 1, Bihać i Prijedor 2, Banja Luka, Bijeljina, Sarajevo, Tuzla i Zvornik 3, Doboj, Gradačac i Zenica 4, Mostar i Trebinje 8 i Neum 9 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U Bosni i Hercegovini sutra će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnosti. U jutarnjim satima bit će s mrazom, maglom i sumaglicom po kotlinama. Jutarnje temperature od -7 do -1, na jugu od 1 do 5, a dnevne od 2 do 7, na jugu od 11 do 15 stepeni.

U BiH u ponedjeljak, 5. decembra, bit će pretežno sunčano. Jutro će biti s mrazom i maglom. Jutarnje temperature od -8 do -2, na jugu od 1 do 5, a dnevne od 3 do 8, na jugu od 11 do 15 stepeni.

U BiH u utorak, 6. decembra, bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutro će biti s mrazom i maglom po kotlinama. Jutarnje temperature od -5 do 2, na jugu od 2 do 6, a dnevne od 5 do 11, na jugu od 11 do 15 stepeni.

U BiH u srijedu, 7. decembra, bit će pretežno sunčano. Jutro s mrazom i maglom po kotlinama. Jutarnje temperature od -6 do -1, na jugu od 1 do 5, a dnevne od 3 do 7, na jugu od 10 do 14 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Related posts