Najpopularnije Bosanke na Instagramu “uništavaju”: Među njima Playboy zečica i miljenica Cristiana Ronalda (FOTO)

Pred vama je lista najpopularnijih Banjalučanki na Instagramu na kojem mlade djevojke privlače veliki broj pratilaca postavljajući selfije, storije, ili javljajući se uživo putem Instagram Live-a.

Prva na listi je Ivana Macanović, atletičarka iz Banje Luke, juniorska reprezentativka Bosne i Hercegovine, sa skoro 100 hiljada pratilaca. Ivana jedna je od nekoliko stotina odabranih osoba koje na Instagramu prati Cristiano Ronaldo.

https://www.instagram.com/p/BSMQ7ZKgpae/?taken-by=ivana_macanovic

Sljedeća najpoznatija djevojka iz Banje Luke na Instagramu je Plejbojeva zečica Božana Vujinović poznata pod nadimkom “neodoljiva neumoljiva”. Plavuša koja živi u Beogradu postala je regiolnalno popularna, a samo putem Instagrama je prati gotovo 25 hiljada ljudi. Atraktivna starleta s fanovima dijeli svoje provokativne fotografije, snimke iz provoda po mondenskim klubovima i egzotičnim destinacijama koje obilazi širom svijeta.

https://www.instagram.com/p/BT0ASp5AJRx/?taken-by=missbozen_

Brojnu Instagram publiku ima i Marijana Bajunović sa čitavih 40 hiljada pratilaca. Vlasnica najpopularnijeg Instagram profila bavi se manekenstvom. Kao model pozirala je pred objektivom najpoznatijih banjalučkih fotografa, a povremeno se pojavljuje i u muzičkim spotovima. Marijana se ne stidi da pokaže sve svoje adute, a svaku objavu visoke Banjalučanke prate hiljade lajkova i brojni komentari njenih fanova.

https://www.instagram.com/p/BTUtb4hlzjD/?taken-by=marjana_x

Related posts