Nainggolan ponovo na meti Intera, Spalleti dao zeleno svjetlo

Inter je sezonu okončao toliko čekani plasmanom u Ligu prvaka, a sada je na upravi Nerrazzura da pokuša stvoriti ekipu dostojnu, ne samo sudjelovanja u elitnom takmičenju, već i ozbiljne borbe s Juventusom i ostalim konkurentima za osvajanje Scudetta.

Prema pisanju dobro upućenog Gianluce Di Marzia nova-stara želja Luciana Spallettija veznjak je Rome Radja Nainggolan, koji je procijenjen kao igrač koji bi mogao zamijeniti igrača kao što je Rafinha s obzirom da Nerrazzuri izvjesno neće moći ispuniti zahtjeve Barcelone za njegovovu kupovinu.

Ipka, Inter će morati sačekati do 30. juna, kada će morait ispuniti sve UEFA-ine zahtjeve po pitanju FFP-a, pa tek onda može uslijediti proces jačanja igračkog kadra.

Procjenjuje se da Roma neće pristati na ponudu manju od 40.000.000 eura, a pokraj toga Nainggolan godišnje zarađuje i 5.000.000 eura, što će predstavljati prilično skupu operaciju za Inter.

Sportski direktor Piero Ausilio već se sastao s agentom belgijskog reprezentativca, ali nikakvi službeni pregovori još nisu započeli. Prvo će se morati definisati tržišna strategija Intera, odnosno vidjeti kakve će mogućnosti imati u predstojećem prijelaznom roku.

Snažna karika u eventualnim pregovorima mogao bi biti i sam Spalletti koji je bio u sjajnom odnosu s Belgijcem tijekom faze zajedničkog rada u Romi.

Related posts