Muminović na Srbljanskom platou: Ovo je moj drugi dom

Stranka demokratske akcije Bihać u nastavku predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore, posjetila je Srbijanski plato.

Samir Muminović, kandidat SDA za gradonačelnika Bihaća, rekao je ovom prilikom da je lijepo slušati da su mještani istakli sve do sada urađeno, iako je ostalo još dosta toga, na čemu, kako su kazali, planiraju raditi.

“Kada dođem na herojski Plato dišem punim plućima. Današnja posjeta ovim dragim ljudima mi je dala dodatnu snagu i ubijeđen sam u pobjedu”, poručio je Muminović.

Kako je istakao, bez obzira na broj djece u školama, u Spahićima će biti sagrađena škola. Određene aktivnosti su, potvrdio je Muminović, poduzete.

“Magistralni put prema Bosanskoj Krupi koji prolazi kroz ovo herojsko mjesto će biti u fokusu moga zanimanja jer će taj put omogućiti dodatni razvoj ove mjesne zajednice. Kao gradonačelnik Bihaća pomagaću ljude koji se ovdje bave poljoprivredom, sakupljanjem ljekovitog bilja”, rekao je Muminović.

“Ovo je moj drugi dom, a ovi mještani su moja braća, rodbina i prijatelji, svi me dobro znaju i znaju koliko mi ovaj kraj znači”, dodaje.

Muminović je za kraj poručio da je sljedeći susret nakon zajedničke pobjede.

Izvor: Biscani.net

Related posts