Mladi par prodao sve i krenuo na put oko svijeta, a za dva dana su izgubili sve

Tanner Broadwell i Nikki Walsh dali su otkaz i prodali sve što su imali kako bi kupili brod i krenuli na put oko svijeta. Međutim, njihova avantura završila je nakon samo dva dana.

Ovaj par iz Colorada za brod je izdvojio 5.000 dolara, a isto toliko je koštalo njegovo opremanje. Nakon dva dana plovidbe, koja je predstavljala ostvarenje njihovih snova, udarili su u nepoznat objekt blizu obale u Floridi. Voda je ubrzo počela ulaziti u kabinu, nakon 20 minuta njihova jedrilica bila je pod vodom. Tanner i Nikki uspjeli su pozvati pomoć, a spasili su dvogodišnjeg psa Remyja i malo odjeće.

“Prodao sam sve kako bih ovo uradio, a sve smo izgubili za dvadeset minuta”, rekao je Tanner za Tampa Bay Times.

Tanner je rođen u Floridi gdje se bavio marketingom, a Nikki je upoznao u Philadelphiji. Novinarima je ispričao kako su oboje bili umorni od tog posla i kako su dvije godine planirali ovu avanturu. U međuvremenu je Tanner vozio Uber kako bi dodatno zaradio. U aprilu prošle godine prodali su sve što su imali i kupili brodicu koju su nazvali Lagniappe, a tek ove godine su odlučili krenuti u životnu avanturu.

Dva dana kasnije brod na kojem su bili je potonuo, a obalna straža im je rekla da će im trebati 10.000 dolara za uklanjanje i skladištenje broda. Tanner i Nikki trenutno imaju samo 90 dolara i preostaje im da se usele kod Tannerove majke i potraže posao. Bez obzira na sve, ne odustaju od svojih snova.

“Ne možemo tek tako odustati od svojih snova”, rekla je Nikki.

Related posts