Mladenka ostavila mladoženju i njegove prijatelje, te pobjegla s novcem za svadbu!

Veselo društvance okupilo se na aerodromu prije leta na Ibizu, gdje se u jednom hotelu trebalo održati slavlje u trajanju od četiri dana. Međutim, otkrili su da mladenka, koja je preuzela na sebe brigu oko organizacije, nije bukirala karte za avion, a ni rezervirala smještaje za uzvanike na Ibizi, iako su joj svi dali novac.

Engleski mladoženja Chris Mahone (27) i njegovih 29 prijatelja doživjeli su scenu kao iz filma “Odbjegla nevjesta”, kada su na aerodromu otkrili da ih je buduća mladenka Rachel Doran (29) prevarila i pobjegla s 13 hiljada funti namijenjenih svadbenoj svečanosti, prenosi “Večernji“…

Kako piše “The Sun”, veselo društvance okupilo se na aerodromu prije leta na Ibizu, gdje se u jednom hotelu trebalo održati slavlje u trajanju od četiri dana. Međutim otkrili su da mladenka, koja je preuzela na sebe brigu oko organizacije, nije bukirala karte za avion, a ni rezervirala smještaje za uzvanike na Ibizi, iako su joj svi dali novac.

Čini se kako je Rachel to napravila kako bi se osvetila Chrisu jer je pogrešno mislila da ju je varao.

“Neki od nas zarađuju samo 200 funti sedmično i skupljali su za Chrisovo vjenčanje od marta. To je nečuveno“, rekli su neki od uzvanika, a Chris im se izvinio.

Rachel je sve pomno isplanirala, pa je uzvanicima otisnula lažne avionske karte s logom lokalne turističke kompanije. Ali, da sve ne bude loše pobrinuli su se novinari “The Suna”, koji su Chrisu i njegovoj ekipi ponudili da barem plate novi put na Ibizu.

Related posts