Malena Mia iz Cazina hitno treba našu pomoć

Petomjesečna Mia Mujadžić iz Cazina trebala bi da proživljava najblaženije dane svog života u toplom domu okružena svojim roditeljima i najbližima. Nažalost, ona se bori za život u bolnici i hitno joj je potrebna pomoć dobrih ljudi.

Kako piše u apelu njene majke Renate, Mia je rođena 23. augusta 2016. godine. “Uz nestručnost i pogrešku medicinskog osoblja, Renati je data injekcija od koje je dobila šok, a Mia je na 20 minuta ostala bez zraka, što je ostavilo posljedice”. Miji je dijagnosticirano teško oštećenje mozga, mikrocefalija-epilepsija.

Roditelji su joj nezaposleni i teško žive sa još dvoje djece. Nemaju novca da plate pretrage kako bi spasili svoju Miju i mole sve dobre ljude da im pomognu.

Mia je uz svu dijagnozu dobila i upalu pluća i hitno treba biti prebačena u bolnicu u Zagrebu. Trenutno je transportuju iz Bihaća u Sarajevo zbog pogoršanog stanja.

Ukoliko ste u mogućnosti, Miji možete pomoći uplatama na račun 40538128101 u Unicredit banci na ime Jasmin Mujadžić, ulica Puškari bb. Za uplate iz inozemstva – SWIFT: UNCRBA22, IBAN BA39 3385 2028 2171 9045.

Više informacija možete dobiti od majke Renate na broj telefona 061/648-236.

Related posts