Ljubomorni muž gurnuo ženu s mosta u Dunav, a onda rekao da se ubila?

Zoran Grahovac (48) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je s Mosta slobode u Novom Sadu bacio suprugu Marijanu Grahovac (40) i ubio je.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubistvo se dogodilo u petak oko jedan sat iza ponoći kada je par koji je automobilom išao preko mosta posle svađe zastao, a nesrećna žena je izašla iz automobila, piše Blic.

Za sada se sumnja da je svemu prethodila burna svađa, da su se supružnici raspravljali. Muškarac je, navodno, u naletu bijesa i ljubomore nju iste večeri i tukao, ali kuda su se uputili i zašto, nije još utvrđeno – navodi naš izvor upoznat sa slučajem.

Prema nezvaničnim informacijama, Marijana je u jednom trenutku dok su prelazili preko novosadskog mosta zatražila da izađe iz automobila, ali za sada nije razjašnjeno šta se poslije toga dogodilo.

– Policiju je pozvao suprug i rekao da je žena pokušala da izvrši samoubistvo i da je skočila sa mosta – navodi izvor “Blica”.

Međutim, prema nezvaničnim saznjanima, sumnja se da je Grahovac u trenutku bijesa sam bacio svoju suprugu s mosta.

– Njih dvoje prethodno su se posvađali i, navodno, on je mislio da ga supruga vara. Tukao ju je i tjerao da prizna prevaru. Kad je izašla iz kola, gurnuo ju je i ona je pala u Dunav – navodi izvor “Blica”.

On je, prema prema nezvaničnim saznanjima, negirao da je gurnuo ženu sa mosta, već je ostao pri tvrdnjama da je ona sama skočila nakon njihove svađe.

U kolima kojima je muškarac upravljao, ostali su tragovi borbe.

– Na suvozačevom mjestu, kao i na zadnjim sjedištima ostali su tragovi krvi. Sumnja se da pripadaju pretučenoj ženi – kaže izvor “Blica”.

Nekoliko patrola policije po pozivu muškarca ubrzo je stiglo na most i počela je potraga za telom nesrećne žene.

U novosadskom Višem tužilaštvu potvrdili su da se sumnja da je riječ o ubistvu.

– Muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo na štetu svoje supruge. U tom roku biće doveden na saslušanje – rečeno nam je u tužilaštvu.

U tužilaštvu nisu mogli da otkriju više informacija rekavši da se radi o predistražnom postupku, te da će se nakon saslušanja odlučivati o eventualnom pritvoru.

Na početku mosta i izlasku iz tunela na Mišeluku navodno postoje kamere koje snimaju saobraćajne prekršaje, ali za sada nije poznato da li su one u funkciji i da li su bile dovoljno blizu da zabilježe nemili događaj.

Tijelo nije nađeno

Odmah po prijavi da se nesrećna žena našla u Dunavu policija je počela potragu za njom. U petak su se u potragu uključili i ronioci Žandarmerije koji su pretraživali prostor od mosta, a potraga je u petak pred noć zaustavljena u blizini Sremskih Karlovaca, a tijelo i dalje nije nađeno.

Related posts