Ljubavni horoskop za februar

Ovan

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem partnerstva ulazi u vaš znak 3. februara. Bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na vašeg bračnog ili emotivnog partnera. Znaćete da u vašu vezu unesete dinamiku i da ispunite svaki zajednički trenutak. Vaši prijedlozi će većinom biti prihvaćeni sa oduševljenjem.

Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate u inicijativi. Dopustite vašem partneru da povremeno preuzima vodstvo, predlaže zajedničke trenutke, vodi glavu riječ. Ako budete nastojali da se bude po vašem, doći će do neprijatne svađe u drugom dijelu mjeseca.

Ako ste slobodni:

Počećete da privlačite osobe suprotnog pola poput magneta. Djelovaćete izuzetno harizmatično, što će povećati vašu popularnost i donijeti vam brojne šanse za ulazak u novu emotivnu vezu. Kako će i vaša strastvenost biti pojačana, moguće je da vam se dogodi i nekoliko prolaznih avantura prije nego što se odlučite za osobu sa kojom biste započeli ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste mogli da se zaljubite u osobu sa kojom nećete imati sreće u ljubavi.

Stariji Ovnovi će uživati u pažnji koju će dobijate od jedne osobe koja će nastojati svim silama da se postavi kao prava za ulazak u vezu. Pri tome će zaboraviti da pažnju uzvrate, a to može imati nezgodne posljedice.

Bik

Ako ste u vezi:

Bićete povučeni i izbjegavaćete pojavljivanje u javnosti. Više će vam odgovarati da sa voljenom osobom, tj. bračnim ili emotivnim partnerom, provodite zajedničko vrijeme u intimi vašeg doma. Kada budete nasamo sa partnerom, nećete biti mirni već pojačano strastveni i nastojaćete da se postavite iznad svog partnera.

Vaš partner će biti više okrenut sebi nego što će vam posvećivati pažnju, a vas će to iritirati, pa ćete na svaki način pokušavati da mu skrenete pažnju na sebe. U nekim trenucima će partner prihvatiti vašu igru i to vam donijeti dobru zabavu. Ipak, biće trenutaka kada će vaš partner negativno reagovati na vaše prijedloge, što će izazvati poneki sukob.

Ako ste slobodni:

Vi ste osoba koja voli hedonizam i uživanja ali ćete se u februaru ponašati suprotno svojoj prirodi kada je riječ o ljubavi i zabavi. Umjesto da čekate da vas neko osvoji, vi ćete postati osvajač. Pri tome ćete djelovati veoma nestrpljivo. Osobama koje vam se budu dopadale, a kojih će biti nekolicina, prilazićete direktno i očekivaćete brzu reakciju od njih i odgovor na vaše udvaranje. Ako to izostane, izgubićete interesovanje i tragati za onim ko će vas prihvatiti bez otpora.

Starijim Bikovima se savjetuje da ne ulijeću u avanturu za avanturom i da ne mijenjaju često partnere jer će biti skloni pretjerivanju u uživanjima, a to će brzo da ih iscrpi, pa za nešto ozbiljnije u ljubavi neće ostati mjesta.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Vama i vašem bračnom ili emotivnom partneru potrebno je više zabave i druženja sa zajedničkim prijateljima. Pokažite inicijativu i organizujte zabavu. Pripazite samo da ne pozovete nekoga ko bi mogao da vam pokvari zadovoljstvo i provod. Sa voljenom osobom više posjećujte predstave, kina, pozorišta, koncerte.

Prihvatite partnerove prijedloge za zajedničke trenutke, čak i ako vam nisu sasvim po volji. Vašem partneru je potrebno da se pokrene jer mu postaje monotono. Kako ste vi po prirodi prilagodljivi, neće vam teško pasti da učinite partneru po želji jer će se to pozitivno odraziti na vašu vezu i doprinjeće dinamici, zbližavanju i boljem skladu.

Ako ste slobodni:

Osjećaćete pojačanu potrebu za novim kontaktima i poznanstvima i bićete u prilici da upoznate nove ljude sa kojima ćete sklapati prijateljstva. Jedno poznanstvo može da preraste u nešto više od početnog prijateljstva i da se između vas i druge osobe probudi obostrana simpatija. Pojaviće se još jedna osoba koja će takođe da privuče vašu pažnju. Počećete da se viđate sa obe osobe jer će vas to zabavljati, ali na duže staze to neće moći da potraje.

Stariji Blizanci će osjećati potrebu za više dinamike u svom ljubavnom životu jer će im biti dosadno. Zbog toga im neće biti strano da uđu u tajnu vezu sa nekim ko nije slobodan.

Rak

Ako ste u vezi:

Na početku mjeseca je poželjno da više razgovarate sa partnerom o zajedničkim planovima jer će vam to pomoći da lakše izađete na kraj sa finansijskim zahtjevima i potrebama koje će vas ovog mjeseca opterećivati. Vaš partner će podržati vaše prijedloge i vaša nastojanja u ostvarivanju ciljeva ali neće moći da vas podrži i finansijski u potpunosti.

U vezi zajedničkih ciljeva i načina njihovog ostvarivanja neophodno je da budete pažljivi u odnosima sa partnerom jer se nećete oko svega složiti i oboje možete po nekim pitanjima da zauzmete tvrdokorne stavove, što može dovesti do nesuglasica i sukoba. Više fleksibilnosti će vam biti potrebno i potrudite se oko toga.

Ako ste slobodni:

Vaše strasti će biti pojačane i bićete više zainteresovani za avanture nego za ozbiljnu vezu. Vaši seksualni apetiti će se pojačati i tragaćete za novim uzbuđenjima. Tragaćete za osobom naglašeno vatrenog temperamenta koja će u vama pokrenuti dio koji ste zapostavili. Takav partner će vam pomoći da se oslobodite. Potreban vam je neko ko će znati da dominira jer nećete imati strpljenja sa osobama koje oklijevaju, koje su nesigurne i odugovlače da vam direktno priđu.

Nešto stariji Rakovima će imati aferu sa osobom sa kojom su bili u prijateljskim odnosima, a koja će im prići neočekivano direktno i priznati kako gaji prema njima osjećanja odavno. Razmislite prije nego što donesete odluku.

Lav

Ako ste u vezi:

Bićete pod uticajem bračnog ili emotivnog partnera. On će vam biti podrška u svakoj prilici. Vi nećete pokazivati svoje slabosti ali će vaš partner moći da vidi jasno kada ste kako raspoloženi, šta vam stvara nelagodu, kada ste pod pritiskom i iscrpljeni. Znaćete da se u tim situacijama postavi adekvatno i ulije vam novu snagu, za šta ćete mu biti zahvalni.

Bićete voljenoj osobi privrženi i nastojaćete da vaš brak ili emotivnu vezu postavite na čvršće temelje, mada nećete uvijek naći pravi način da svom partneru pokažete koliko vam znači podrška koju vam pruža. Razmatraćete zajedničke ciljeve i praviti zajedničke planove. Potrebno vam je više razgovora o raznovrsnim temema.

Ako ste slobodni:

Postoji neko ko vam je duže vrijeme u mislima i ko je osvojio vaše srce. Sve što ranije niste bili iz bilo kog razloga u mogućnosti da učinite kako biste toj osobi prišli i pokušali da privučete pažnju, učinićete tokom februara. U tome ćete imati više uspjeha u drugoj polovini mjeseca. Biće vam potrebno više vremena i strpljenja ali će vam se uloženi napor i strpljenje isplatiti. Druga osobe će početi da vas primjećuje sa simpatijama. Nova veza je na pomolu.

Nešto starijim Lavovima javiće se osoba u koju su nekada bili zaljubljeni ili su bili u vezi sa njom, a koje je duže vrijeme bila daleko od njih, u drugom mjestu ili u inostranstvu. Ako obnovite kontakt nećete se razočarati.

Djevica

Ako ste u vezi:

Potrebno vam je više zabave i razonode. Potrudite se da motivišete voljenu osobu da vam se pridruži u osmišljavanju zajedničkog vremena. Već kasnije, nećete više imati vremena za zajedničke izlaske jer će doći na red druge sfere vašeg bračnog ili zajedničkog života, što će zahtjevati posvećenost materijalnoj strani odnosa.

U drugoj polovini mjeseca bićete u mogućnosti da izdvojite sredstva za kupovinu nečeg novog za zajedničko domaćinstvo i porodicu. Počećete da uviđate vrijednosti i prednosti kod vašeg partnera kada se radi o ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Vaše strasti će se pojačati, što vam je dobar signal da poboljšate i seksualni aspekt vaše veze.

Ako ste slobodni:

Potrebno je da se oslobodite uticaja jedne osobe sa kojom ste imali vezu u prošlosti, a koja još uvijek u vama budi nadu da će se možda jednog dana obnoviti. Ako budete stalno mislili na prošlost, propustićete da primjetite jednu osobu u vašoj blizini koja pokazuje zainteresovanost za vas. To je neko ko je često u vašoj blizini, ponaša se predusretljivo, spremno da vam pruži uslugu, čak zna dobro šta vam je od usluga u ovom periodu zaista potrebno. Ta osoba nastoji da započne razgovor sa vama koji bi skrenuo ka privatnim temama. Prihvatite igru i predložite toj osobi opušten razgovor uz kafu. Ako vam se ne dopada fizički na prvi pogled, svakako će vas šarmirati njena elokventnost i inteligencija.

Nešto starije Djevice počeće da se ponašaju slobodnije i osobi koja ih zanima će prići direktnije i bez ustručavanja. Na vaše iznenađenje, osoba koja vam se sviđa će pozitivno reagovati na vaš pristup, što vam donosi pozitivne poene.

Vaga

Ako ste u vezi:

Bićete neuobičajeno zahtjevni prema svom bračnom ili emotivnom partneru. Venera koja je vladar vašeg znaka će tokom februara prolaziti kroz suprotni znak, Ovna, gdje je u izgonu. Insistiraćete na svojim potrebama u ljubavi i zamjeraćete partneru što vam ne pruža dovoljno pažnje. Bićete osjetljiviji nego inače.

Vaš partner će djelovati kao da je samom sebi dovoljan, pa biste mogli da se osjećate da ste u podređenom položaju. To će u vama izazivati negativnu stranu vaše ličnosti. Pazite da to ne dovede do sukoba i pojačanog nesklada. Kako će vam u isto vrijeme strasti biti pojačane, ravnotežu u odnosima sa partnerom nalazićete u krevetu.

Ako ste slobodni:

Bićete raspoloženi za zabavu i izlaske više nego za traganje za nekim s kim biste započeli emotivnu vezu. Primjetićete kako vam neko nevješto udvara ili vam šalje tajne signale da mu se dopadate. Mada će vam se ta osoba dopasti, nećete imati dovoljno strpljenja za njenu nesigurnost da vam otvorenije priđe. Kako neće biti nikog drugog ko bi vam privukao pažnju i izazvao emocije u vama, sa tom osobom ćete prihvatiti prijateljstvo ali nećete biti spremni za vezu.

Starije Vage će dovesti osobu koja im se dopada pred svršen čin tako što će učiniti nešto nesvakidašnje u svom pristupu. To im može doneti početak veze o kojoj su ranije samo maštali.

Škorpija

Ako ste u vezi:

Osjećaćete potrebu za više intimnih zajedničkih trenutaka. Više će vam prijati da vrijeme sa bračnim ili emotivnim partnerom provodite nasamo u zajedničkom domu ili ne nekom mjestu gdje volite povremeno zajedno da odete, nego što ćete biti raspoloženi za izlaske i zabave. Prijaće vam da maštate zajedno.

Iznenadite voljenu osobu tako što ćete je izvesti na pozorišnu predstavu, kino ili koncert. Bićete veseli i dobro raspoloženi i znaćete da svog partnera nasmijete i opustite. Jedino budite pažljivi da vaš partner ne sazna za nešto što od ranije krijete od njega, jer bi vaša veza zbog toga mogla da trpi i krene neželjenim tokom.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas “zabranjene” ljubavi i osobe koje nisu slobodne. Lako se može dogoditi da uđete u tajnu vezu sa osobom koja će vas privući svojim izgledom i seksipilom. Vaš motiv da uđete u tajnu vezu će biti čista erotika. Prema toj osobi nećete gajiti dublja osjećanja niti ćete biti zainteresovani za nešto više od povremenog viđanja. Ono što vam se neće svidjeti je da će ta osoba biti zaljubljena u vas i da će insistirati na zajedničkim planovima za budućnost.

Stariji Škorpioni će biti u prilici da obnove vezu sa osobom sa kojom su niz godina ranije bili u vezi, a koja je godinama bila daleko. Pokušaj obnavljanja veze neće biti u skladu sa očekivanjima, ali će biti dobro dok bude trajalo.

Strijelac

Ako ste u vezi:

Poboljšaćete odnos sa bračni ili emotivnim partnerom tako što ćete nastojati da usavršite svoje vrline, talente i potencijale. Neophodno je da budete više nego obično u kontaktu sa partnerom i da svakodnevno imate vremena za otvorenu i iskrenu komunikaciju o važnim pitanjima u vašem zajedničkom ili porodičnom životu.

Vi znate da se zabavljate ali za vas zabava može da bude i avantura u prirodi, ne samo izlazak na mjesta za zabavu. Kako ćete biti puni energije i raspoloženi za nešto novo i nesvakidašnje u vidu zabave, predložićete to voljenoj osobi. Vaš partner neće biti raspoložen u početku i biće nepovjerljiv ali će ipak pristati. Rezultat će vas oboje oduševiti.

Ako ste slobodni:

Djelovaćete izuzetno privlačno i harizmatično na osobe suprotnog pola, što će vam donijeti puno potencijalnih udvarača ali će vašu pažnju privući jedna osoba koja će biti dovoljno hrabra da vam sve što misli o vama direktno i bez ustručavanja kaže u lice. Privući će vas to što će ta osoba biti drugačija od onoga na šta ste navikli od ostalih i nećete biti sigurni da li vi osvajate nju ili ona osvaja vas. Dok razmišljate šta vam se dešava, odjednom ćete shvatiti da ste započeli novu vezu.

Nešto stariji Strijelci će tragati za avanturama i neobaveznim viđenjem uz neizbježan seks. Sa jednom osobom ćete odjednom poželjeti nešto više, ali ćete ubrzo shvatiti da ste toj osobi samo još jedna recka na zidu.

Jarac

Ako ste u vezi:

Sa bračnim ili emotivnim partnerom ćete moći da se usaglasite oko svega što je važno da bi vaš odnos funkcionisao bez većih teškoća. Mada nećete biti u mogućnosti da sa partnerom provodite onoliko vremena koliko biste željeli, vrijeme koje utrošite na druge stvari pokazaće se korisnim za oboje, jer će vam donijeti materijalnu korist na duži rok.

Biće vam potrebna podrška i razumijevanje od strane voljene osobe, na šta nećete nailaziti uvijek kada vam zatreba ali će ipak u najvažnijim trenucima partner biti uz vas. Potrebno je da poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva, jer ćete imati povoljne okolnosti u vezi toga, što će doprinjeti skladnijom odnosima izmađu vas dvoje.

Ako ste slobodni:

Biće vam teško da priđate osobi koja vas već duže vrijeme privlači jer nećete biti sigurni kako da se postavite i da li će vaš nastup biti uspješan. Kada se konačno odlučite da to učinite, shvatićete da je ta osoba zainteresovana za nekog drugog ili je nedavno ušla u vezu. Nakon toga ćete se naći na meti osobe koja je u vas zaljubljena i koja će vas proganjati i pokušavati da vas uvjeri kako vam je idealni partner. Vama će to biti suviše, a potencijalni udvarač vas neće ni privlačiti.

Nešto starijim Jarčevima probudiće se potreba za osobom sa kojom bi mogli da imaju ozbiljnu emotivnu vezu i eventualno porodicu. Biće im potrebno dosta strpljenja i truda da bi takvu osobu upoznali i zainteresovali je.

Vodolija

Ako ste u vezi:

Vaš osnos sa partnerom će biti vrlo blizak u februaru jer će se ovaj oslanjati na vas u mnogo čemu. Biće vam privržen i djelovaće kao da se ponovo zaljubio u vas, kao kada je vaša veza bila na početku. Iskoristite ove trenutke za zajedničke aktivnosti i za intimne trenutke udvoje. Nemate često priliku da uživate u takvim trenucima.

Znaćete da voljenoj osobi dodelite poneki kompliment i da pokažete više inicijative za zajedničke aktivnosti. Unijećete i više dinamike u vašu emotivnu vezu. Iznenadićete prijatno svog partnera tako što ćete izdvojiti veću sumu novca za vrijedan poklon ili kraći izlet ili vikend putovanje gdje ćete se oboje dobro provesti i uživati.

Ako ste slobodni:

Bićete direktni i jasno ćete staviti do znanja osobi iz vaše bliže okoline koju srećete već duže vrijeme na putu do prodavnice kako biste voljeli da se nađete na kafi i pozvaćete je da izađe sa vama. Nadajte se pozitivnom odgovoru ali imajte u vidu da vaša simpatija neće lako pasti na vaš šarm i da ćete trebati da se svojski potrudite. Posebno obratite pažnju da vam je neophodan istinski šarm i lijepi maniri, jer ćete biti skloni da to ispustite iz vida.

Nešto starijim Vodolijama će se ukazati prilika da na jednom putovanju ili izletu upoznaju osobu koja će ih privući. Za kratko vrijeme neće moći da uđu u vezu ali će uspjeti da nastave i održe kontakt nakon putovanja.

Ribe

Ako ste u vezi:

Početkom mjeseca ćete biti rapoloženi za zabavu, izlaske i druženja. Iskoristite ovaj period da osmislite dobar provod za vas i vašeg bračnog ili emotivnog partnera. tako ćete unijeti više dinamike i vaš odnos i spriječiti da vas obuzme monotonija. U drugom dijelu mjeseca ćete imati pojačanu potrebu za intimnim trenucima udvoje.

Naći ćete više vremena za vas i vašeg partnera. Najviše će vam prijati oni momenti kada ćete biti sami, samo vas dvoje i kada ćete moći u potpunosti da se posvetite jedno drugom. Mada nećete imati pri tome dobar osjećaj za romantiku, unijećete nekakve inovacije u zajedničku atmosferu, što će sasvim adekvatno nadomjestiti manjak romantike.

Ako ste slobodni:

Osjećaćete potrebu za potvrdom vaših ličnih vrijednosti od strane jedne osobe koja vas privlači. Ta osoba je dovoljna samoj sebi i nema osjećaj za druge, ali će vama upravo ta osoba predstavljati izazov i bićete motivisani da je osvojite kako bi vam odala priznanje. Prilikom osvajanja nećete koristiti konvencionalne metode, nego ćete biti originalni u svom nastupu, čime ćete pridobiti pažnju koju želite. Tek kada dobijete priznanje, odlučićete da li ćete ući u novu vezu.

Nešto starijim Ribama će značiti pažnja kojom će ih obasipati jedna osoba, ali se lako može dogoditi da ta osoba ne bude slobodna. Tajna veza je moguća jer će ta osoba uspjeti da vam se uvuče pod kožu.

Related posts