Lamborghini se zapalio u centru grada, prolaznici se zabavljali (VIDEO)

Crni Lamborghini Huracan Performante iznenada se zapalio u centru Bostona, a nesvakidašnji prizor privukao je pažnju radoznalih prolaznika koji su brzo povadili mobilne kako bi snimili požar.

Do samozapaljenja skupocjenog supersportskog automobila – koji košta oko 300.000 dolara – došlo je u petak popodne, u blizini Javne biblioteke u Bostonu.

Iako su vatrogasci stigli brzo na lice mjesta i ugasili požar, skupocjeni automobil je teško oštećen i po svemu sudeći nema mu spasa. Srećom, u požaru nije bilo povrijeđenih.

Tačan uzrok požara za sada nije utvrđen, ali na snimku se vidi da je vatra izbila na zadnjem dijelu Lamborghinija, u odjeljku gdje je smješten motor.

Vatrogasci su nakon gašenja požara dodatno oštetili vozilo, s obzirom da su morali da isjeku pojedine dijelove karoserije, kako bi se uvjerili da vatra slučajno ne tinja negdje u unutrašnjosti automobila i da se neće ponovo aktivirati.

Plamena buktinja koja je zahvatila Lamborghini Huracan Performante u Bostonu privukla je radoznale prolaznike koji su iskoristili priliku da ovaj nesvakodašnji događaj ovekovječe kamerama mobilnih telefona i postave snimke i fotografije na društvene mreže.

Čini se, pritom, da su se neki od njih dobro zabavljali zbijajući šale, dok je jedan biciklista prišao toliko blizu vatri kako bi načinio snimak, da su vatrogasci morali da ga opomenu da se udalji.

Related posts