Kod njih je sve moguće: Kylie Kardashian-Jenner je bila surogat majka sestri i zetu?

Kim Kardashian i njezin suprug Kanye West postali su sretni roditelji po treći put zahvaljujući surogat majci, što je Kim potvrdila prije nekoliko sati na Instagramu te na službenoj stranici.

Među simpatizerima se javila nova teorija o trudnoći najmlađe sestre Kardashian-Jenner.

Starleta Kim Kardashian (37) i njezin suprug Kanye West postali su sretni roditelji treći put posredstvom surogat majke, što je Kim potvrdila prije nekoliko sati na Instagramu te na službenoj stranici.

Kardashian je podijelila svoju fotografiju ispod koje je napisala “majka troje djece” te tako dobila puno čestitki simpatizera.

Beba je rođena 15. januara, a radi se o djevojčici. Odmah se pojavila priča kako je Kylie prošlog petka primljena u bolnicu s trudovima, iako nikada nije potvrdila glasine da je trudna. Istina, niko je nije vidio mjesecima, čak ni na društvenim mrežama na kojima je bila vrlo aktivna.

Sve je počelo s komentarom na jednoj Facebook stranici, koja se zove The Morning Breathers, gdje je jedan član objavio screenshot dopisivanja s prijateljem, zaposlenim u bolnici u kojoj je viđena Kylie.

Nekoliko dana kasnije Kim postaje majka treći put… Slučajnost ili ne, ipak pričekajmo nekoliko dana, jer za porodicu Kardashian je specifično da kod njih baš ništa ne može ostati tajna.

Još od Božića se šuškalo kako 19-godišnja Kylie nosi djevojčicu, jer njezino raskošno božićno drvce imalo je samo roze kuglice po sebi.

Related posts