Ko to tamo laže? Jačina NES-a tj. A-SDA kroz obmane, prevare i notorno izvrtanje činjenica!

“Ako nećeš lagati, ne možeš u Evropu, nova je krilatica Narodnog evropskog saveza Bosne i Hercegovine, odnosno botova A-SDA, koji samo dva dana pred izbore, koriste sve moguće, njima podobne portale, da bi što više uticali na glasače, iznoseći notorne laži o SDA. Suština priče je, da, uprkos tolikoj mašineriji , koju iz kantonalnog Budžeta, odnosno, na račun naroda  „zaštekanih para“, plaća aktuelna vlast,  A-SDA/ NES, nije uopće toliko ubijeđena u „jačinu“ svoje izborne kampanje i izbornog ishoda.  

Zanemarujući protekle Lokalne izbore, kada je upravo A-SDA prodavala biračke odbore drugim strankama širom BiH pa i SNSD-u u Srebrenici, sada su došli na ideju da objave tekst  „Malverzacije u Bihaću: SDA i POMAK trgovali biračkim odborima“. Pametnom i išaret dosta!

Bišćani prepoznaju istinsku bihaćku politiku posvećenu boljitku svih naših gradana. Dokazano štetna politika NES-a bit će kažnjena u nedelju 2.10.

Predizborni skupovi SDA Bihać, protekli su uz naglašavanje da se naši članovi zalažu za demokratske i fer izbore u maksimalno mogućoj mjeri. Zato, pozivamo nadležne organe da u cijelosti i detaljno istraže svaki pokušaj izbornih prijevara”, navodi se u saopćenju SDA Bihać.

Related posts