Ko je djevojka s kojom je Ronaldo varao Georginu?

Fudbaler Cristiano Ronaldo se ponovo našao na naslovnicama tabloida i to zbog privatnog života. Samo nekoliko mjeseci nakon što je Georgina Rodrigez rodila njihovu kćerku, počele su kružiti priče kako ju on vara sa Rhian Sugden.

Ronaldo se navodno povremeno viđa sa Rhian Sugden, manekenkom koja uglavnom reklamira donji veš. Popularni CR7 je manekenki navodno slao poruke eksplicitnog sadržaja i pozivao ju da se vide u hotelskoj sobi. Kako ona ima zaručnika, navodno je zaručnik lično kontaktirao Ronalda i tražio da prestane slati poruke njegovoj djevojci.

Dok neki tabloidi tvrde kako se Ronaldo viđa sa Sugden, drugi pak tvrde da je sve ostalo na dopisivanju. Oni koji posmatraju sa strane, pitaju se zašto Ronaldu to treba, kada je njegova djevojka Georgina mnogo ljepša od manekenke kojoj se udvara.

Sugden je prošle godine, nakon 11 godina, najavila odlask u penziju kao toples model. Međutim, i dalje je vrlo aktivna u svijetu mode, a još aktivnija na društvenim mrežama gdje objavljuje eksplicitne fotografije.

Rhian je od 2014. godine sretno zaručena za Olivera Mellora, britanskog glumca i personalnog trenera.

Related posts