Ključ za automobil koji košta više od Porschea

Ako ključ vašeg Lamborghinija nije dovoljno poseban i želite nešto zaista jedinstveno, što će pratiti vaš superautomobil kako po stilu tako i po cijeni, imamo pravu stvar za vas…

Britanski proizvođač luksuznih gedžeta će vam ispuniti sve želje. Kompanija nazvana Senturion predstavila je narukvicu dekorisanu dijamantima, koja se ponaša kao vaš ključ automobila i definitivno je prva svoje vrste. Nazvana po broju komponenti od kojih je kreirana, S177 kolekcija djeluje kao čedo futurističke narukvice i predivno dizajniranog mehaničkog časovnika. Ova unikatna narukvica / ključ ima jezgro od karbonskog kompozita i kreirana je upotrebom titanijuma.

Stručni inžinjeri kompanije Senturion jednostavno uzmu rezervni ključ vašeg automobila i integrišu njegov šifrovani bezbednosni sistem u jedinstveni Senturion ključ. Čitav mehanizam ključa je deknstruisan i minijaturizovan kako bi stao unutar narukvice.

Kompanija naravno svojim kupcima daje opciju prilagođavanja po pitanju finiša, inserata, kaiša i dragog kamenja. Ova narukvica takođe ima i safirni prozor koji vam daje uvid u njen intrigantni dizajn mehanizma, koji se pokreće kada otključava kola.

Na kraju, moramo reći da ova narukvica može da se koristi za automobile najelitnijih brendova, kao što su Bentley, Ferrari, Rolls Royce, Bugatti, McLaren, Aston Martin, Lamborghini i Porsche.

Standardni ključ za ove modele košta oko 20.500 dolara, dok cijene prilagođenog startuju od 200.000 dolara. Senturion takođe nudi svojim klijentima opciju kupovine narukvice ključa, koja je dekorisana komadićima meteorita starog 4 milijarde godina, po cijeni od 270.000 dolara.

(Luxlife)

Related posts