JYSK donacijom igračaka obradovao mališane dječijeg vrtića Kolibri u Gradačcu

Gradačac, 12. mart 2019. – Povodom skorog otvaranje prodavnice u Gradačcu, međunarodni maloprodajni lanac JYSK je dječijem vrtiću Kolibri donirao opremu za spavanje i dječije igračke u vrijednosti većoj od 5.000 KM te tako obradovao čak 250 djece upisanih u osam grupa.

 

Regionalni voditelji prodaje JYSK-a Elvis Skalić i Zlatan Bajić posjetili su dječiji vrtić Kolibri, gdje su u prisustvu  direktora Hajrudina Mehanovića mališanima donirali opremu kako bi djeci uljepšali boravak u vrtiću.

 

„Izuzetno smo sretni što je JYSK našoj ustanovi donirao brojne proizvode i igračke iz svog bogatog asortimana kvalitetnih proizvoda. Nova oprema za spavanje i igračke obradovale su našu djecu koja ne skrivaju veselje. Ovim putem zahvaljujemo kompaniji JYSK na vrijednoj donaciji te se nadamo da će ovo poslužiti kao primjer mnogima“, izjavio je direktor Mehanović.

 

JYSK prodavnica u Gradačcu koja posluje na 1.250 metara kvadratnih u novoizgrađenom centru u Sarajevskoj ulici otvorit će se 4. aprila, a bit će zaposleno šest novih radnika. JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas posluje s više od 2.600 prodavnica u 50 zemalja širom svijeta. JYSK Nordic pokriva 20 tržišta, među kojima su i Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija i Srbija. Godišnji promet Grupacije JYSK je oko 3,12 milijardi eura.

 

 

Related posts