Jennifer Lopez prošetala u “zabranjenim” helankama

Helanke su savršen odabir za vježbanje i druge fizičke aktivnosti, a uz vješto kombiniranje s cipelama, košuljama, haljinama ili torbama mogu postati i zvijezda street style kombinacije.

Uspješne kombinacije obično podrazumijevaju helanke tamnih boja, dok modni stručnjaci ne preporučuju nošenje bijelih, svjetlosivih i bež modela.

Svijetle boje helanki još više naglašavaju svaku oblinu tijela, pa mnogi smatraju da ih nije poželjno nositi ni u jednoj situaciji. Štoviše, vrlo ih je teško naći u ponudi domaćih trgovina.

Ali tih pravila ne drži se i Jennifer Lopez. Američka pjevačica i glumica snimljena je ispred fitness-centra TruFusion na Floridi u društvu momka Alexa Rodrigueza upravo u takvom “zabranjenom“ modelu.

Prozirne helanke bijele boje sparila je sa sportskom majicom iste nijanse te sportskim grudnjakom, a izdanje za vježbanje nadogradila patikama u jarkoj zelenoj boji.

Od cijelog izdanja odskakao je tek odabir torbe za teretanu – žuta kožnata torba više bi pristajala uz poslovni kostim nego odjeću za vježbanje.

Related posts