Jašarević: Svjesni smo da su nam bodovi neophodni, naš cilj je pobjeda

Sezona u Prvoj ligi FBiH se bliži kraju, a jedna od ekipa koja će se do kraja iste boriti za opstanak je i bihaćko Jedinstvo.

Ipak, posljednje igre izabranika Safeta Nadarevića govore da se Jedinstvo ima čemu nadati do kraja sezone. Nakon trijumfa nad Bratstvom iz Gračanice na svom terenu, Jedinstvo u nedjelju gostuje u Tešnju kod TOŠK-a.

Biće ovo direktan duel ekipa koje se bore za opstanak u Prvoj ligi FBiH, pa je jasno da je pred Jedinstvom izuzetno težak zadatak.

Jedna od Nadarevićevih uzdanica u borbi za opstanak svakako će biti i mladi 19-godišnji veznjak Samir Jašarević, koji se nada pobjedi svoje ekipe u Tešnju.

“Čeka nas duel protiv ekipe koja se nalazi u sličnoj situaciji kao i mi. Svjesni smo da su nam neophodni bodovi u borbi za opstanak, tako da je naš cilj pobjeda”, izjavio je fudbaler Jedinstva Samir Jašarević za SportSport.ba, pa dodao:

“Cijenimo ekipu TOŠK-a, znamo da će biti teško protiv njih, ali naporno radimo tokom sedmice, tako da mislim da ćemo biti spremni za ovaj izazov”.

Related posts