ISKORISTITE DO 900€ POPUSTA za školovanje na ITAcademy i napravite plan za uspješnu IT karijeru

ISKORISTITE DO 900€ POPUSTA za školovanje na ITAcademy i napravite plan za uspješnu IT karijeru

Ako ste i dalje bez posla ili niste zadovoljni trenutnim radnim mjestom, vrijeme je da konačno preduzmete konkretne korake i sreću potražite tamo gdje su je mnogi već pronašli – u IT sektoru.

Želja za boljim poslom, na kome ćete odlično zarađivati i uživati u onome što radite, neće se ostvariti sama od sebe. Potrebno je da se pokrenete i uz pažljivo osmišljen plan do rezultata možete doći već poslije 12 mjeseci.

 

Pratite korake koje vam predstavljamo u nastavku i ne dozvolite da 2019. bude još jedna godina bez posla.

 

  1. Pronađite sebe u najplaćenijoj oblasti – informacionim tehnologijama

 

Odavno više nije tajna da se do profesionalnog uspjeha najbrže dolazi u sektoru informacionih tehnologija. Odlična zarada i mogućnost pronalaženja posla u svakom trenutku najveće su prednosti ove oblasti. Međutim, da biste postali dio IT svijeta, neophodno je da steknete kvalitetno obrazovanje i pripremite se za buduće zanimanje.

 

Školovanjem na ITAcademy možete usvojiti potrebna znanja koja će vas uvesti u neku od 6 najtraženijih IT oblasti: programiranje, administracija, dizajn i multimedija, 3D design & CAD, IT poslovanje ili razvoj mobilnih aplikacija.

 

Istražite oblasti koje odgovaraju vašim interesovanjima i izaberite onu koja vam može donijeti najveće šanse za uspjeh.

  1. Izaberite način na koji ćete se školovati: online ili u učionici

Munjevit razvoj modernih tehnologija, osim novih zanimanja i prilika za zaradu, donio je i slobodu prilikom odabira načina na koji ćete se školovati. Svi oni koji nisu u mogućnosti da predavanja prate tradicionalno, u učionicama, do najtraženijih vještina na tržištu mogu doći i putem interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

 

To znači da je kvalitetno IT obrazovanje sada dostupno svima koji imaju računar i internet konekciju. Pritom online školovanje donosi identična znanja i priznate certifikate kao i klasično obrazovanje.

  1. Za lakši put do posla – praksa i pomoć prilikom zapošljavanja

Pored revnosnog učenja, da biste započeli uspješnu IT karijeru, morate da steknete i dodatne poslovne vještine, kao i da svoje znanje primijenite u praksi već tokom školovanja.

Brojne pogodnosti koje su na raspolaganju polaznicima ITAcademy znatno olakšavaju taj proces. Tokom školovanja budući IT stručnjaci imaju priliku da steknu neophodnu praksu u radu na realnim projektima preko LINK Apprentice Programa.

Pored toga, Centar za razvoj karijere omogućiće vam da se povežete sa poslodavcima, dođete do adekvatnih konkursa za vašu poziciju i što prije pronađete odgovarajuće radno mjesto.

 

  1. Steknite priznati međunarodni certifikat koji će vas izdvojiti iz konkurencije

U zavisnosti od odseka na kom se budete školovali, na ITAcademy možete steći neki od priznatih međunarodnih certifikata kao što su Oracle, Adobe, Autodesk, Microsoft, Zend ili Google certifikati.

Ova priznanja predstavljaju siguran dokaz vaše stručnosti i veliku prednost prilikom zapošljavanja. Uz praktična IT znanja, certifikat i iskustvo koje ćete steći za samo godinu dana školovanja, vrlo brzo ćete pronaći svoj prvi posao u najplaćenijoj oblasti 21. vijeka.

Prijavite se što prije uz specijalne pogodnosti

Posebne pogodnosti upisa na ITAcademy važe samo do petka, 1. februara. Započnite svoj put ka uspješnoj IT karijeri i realizujte plan čiji rezultati će vam promijeniti život.

 

 

 

 

Related posts