Hrvati u panici: Sudi im "suspendovani" Brazilac kojeg često čuva policija

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) objavila je imena sudija za četvrtfinale dvoboje Mundijala, a u Hrvatskoj je zavladala panika.

Izabranici Zlatka Dalića u subotu u Sočiju igraju protiv domaćin Rusije, a pravdu na ovom duelu dijelit će Sandro Meira Ricci (43).

Brazilski arbitar već je dijelio pravdu Hrvatima protiv Nigerije (2:0), kada je dosudio jedanaesterac na Mandžukiću, kojeg je Modrić pretvorio u gol i potvrdu pobjede. No, sada će situacija biti drugačija, jer će naspram Hrvata biti domaćini Mundijala, a naše komšije sjetile su se njegovih velikih grešaka na utakmicama brazilskih velikana.

– Prije dvije godine upropastio je derbi Rio de Janeira između Fluminensea i Flamenga i to tako da je u jednom od najvećih gradskih uopće, teško oštetio prvi od dva kluba iz Rija. Fluminenseovi igrači i navijači nikako mu ne mogu oprostiti što im je na kraju utakmice poništio regularan gol za 2:2 u zadnjoj utakmici prvenstva. Nakon što je Fluminense postigao gol, uslijedio je prekid od 15 minuta. Ricci je za to vrijeme dobio obavijest kako usporena snimka pokazuje da gol nije regularan pa ga je poništio. Na to su igrači Fluminensea poludjeli i zamalo pretukli Riccija, kojeg je savez suspendovao na dva mjeseca – podsjeća Index, uz dodatak:

– Nije ovo jedini slučaj da je Riccija nakon njegovih odluka morala čuvati policija. Prije osam godina nakon poraza kod Corinthiansa okružili su ga igrači Cruzeira.

Related posts