Gori od Hefnera: Poznati tajkun svake noći spava sa četiri žene

Tajkun Travers Beynon prije nekoliko dana razbjesnio je javnost fotografijama i snimcima na kojima njegove prijateljice na zadnjicu tetoviraju logo njegove kompanije FreeChoice. Mnogi su ga optužili da tretira žene kao svoje vlasništvo, ali tajkun, koji se ponosi nadimkom Candyman, tu nije stao.

Prvih 40 osoba koje na zadnjicu istetoviraju ime njegove kompanije dobilo je plaćene avionske karte i ulaz na jednu od njegovih divljih žurki u vili Candyshop u Helensvalu u Australiji, njegovoj verziji Playboy vile.

Candyman se također pobrinuo za to da snimci zabave od pola miliona dolara osvanu na društvenim mrežama.

Sve golišave djevojke koje su došle na žurku odabrao je on sam, a među propratnim atrakcijama spominju se vatromet, ženski DJ-evi u u toplesu i dolazak domaćina u gliseru, piše Index.hr.

Candyman je ranije priznao da svake noći spava s najmanje četiri žene, a njegovoj ženi to ni najmanje ne smeta.

Milioner s australijske Zlatne obale živi u raskošnom domu sa Taeshom Beynon, koju je oženio 2011. godine, djevojkom Nishom i svoje četvoro djece.

Nazivaju ga Denom Bilzerijanom Australije, a i sam doprinosi takvom nadimku, izjavama poput one da se u njegovom krevetu često nalazi “čopor žena”.

“Kad imate jednu djevojku, to je jedna stvar. Ali, kada ih ima više, toliko toga mi se mota po glavi. Svake noći u prosjeku u krevetu imam četiri djevojke. Često se ne naspavam. Mislim da svake sedmice smislim novi položaj. Vrijeme u spavaćoj sobi nije vrijeme posvećeno meni, nego djevojkama. Biti dobar u krevetu znači da ne mislite samo na sebe”, izjavio je za magazin Ocean road.

“Druge žene su oduvijek tu. Nekad žive s nama nekoliko sedmica i odu. Pogledajte društvene mreže, vidjet ćete da se cure bacaju na njega. Meni to ne smeta, ja sam mu žena. On ima mnogo djevojaka, ali samo jednu ženu”, kaže Taesha.

Related posts