Filmska priča: Krenuo se ubiti, a onda mu je zazvonio telefon

Kevinu Walshu jedan neočekivani telefonski poziv promijenio je život.

– Jednom davno, kad sam imao 13 godina u ljetnom kampu prišla mi je najzgodnija djevojčica i rekla mi: ‘Crna boja ti odlično stoji’. Nisam znao što je time htjela reći, počinje svoju priču Kevin Walsh.

Počeli su razgovarati i na kraju se sprijateljili. Razmijenili su brojeve i neko vrijeme nakon ljeta ostali u kontaktu, a onda su se razišli. Počela je srednja škola i svako je krenuo svojim putem.

– Moram priznati, nije prošao niti jedan dan da nisam pomislio na tu djevojku. Čak ni danas sa sigurnošću ne mogu reći zašto – ali iz nekog razloga nisam je mogao izbaciti iz glave, objašnjava.

Potkraj školovanja, splet nesretnih okolnosti tada 17-godišnjeg Kevina doveo je do teške depresije.

– Prekinuo sam s djevojkom, pas mi je uginuo na dan moje maturalne zabave… Sve me to pogodilo mnogo teže nego što sam očekivao. Odlučio sam se ubiti. Napisao sam oproštajnu poruku i otišao na mjesto gdje sam mislio to obaviti. Samo nekoliko sekundi dijelilo me od suicida, a onda mi je zazvonio mobitel. Zvao me neko s nepoznatog broja. Javio sam se i shvatio da je to ona.

Pitao sam je što ima, a ona mi je odgovorila da je osjetila kako mi se treba javiti, dodaje Kevin koji se zadnji put s Blake čuo godinu dana ranije.

– Ukratko, ispričao sam joj što planiram, a ona me odgovorila od toga. Doslovno mi je rekla: ‘Što?! Nemoj to napraviti. I tako je bilo, priča mladić.

Kaže kako mu je obećala da će ga idući dan ponovno nazvati, a on je pristao.

– Te sam večeri počeo pisati riječi kojima ću je, 10 godina kasnije, zaprositi.

Par je ostao u redovitom kontaktu, a s vremenom je staro prijateljstvo preraslo u ljubavnu vezu. Ova nevjerovatna priča, dobila je filmski “happy end” kad je Kevin zaprosio Blake.

Par je u sretnom braku oko godinu dana, a Kevin kaže kako se veseli ostatak svog života provesti sa ženom koja ga je spasila.

Related posts