Dybala u suzama, Juve ga prodao u Manchester?

Argentinac je zadobio povredu, pa je izašao iz igre s bolnom grimasom na licu. O njegovoj povredi govorio je i trener Massimiliano Allegri.

“Ne znamo koliko je to loše, ali Dybala će proći dodatne testove. Srećom sada nam slijedi dvonedjeljna pauza i očigledno je da će morati da se odmori više od ostalih, pa se nadam da će biti svjež za posljednji dio sezone”, rekao je Allegri.

U međuvremenu ne prestaje se govoriti o Dybalinom odlasku iz Torina i navodnom dogovoru Stare dame i Manchester Uniteda.

Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport tvrde da je United poslao 68 miliona eura ponudu za Dybalu, a da se Juve ne može odlučiti da li istu prihvatiti ili zadržati svog drugog najboljeg strijelca, koji je nedavno imao jedan verbalni okršaj s trenerom Allegrijem.

“Nismo odredili cijenu za Paula, pa je teško procijeniti. Nemamo namjeru da ga stavimo na transfer listu”, kazao je direktor Stare dame Beppe Marotta, mada se piše da je Juve zapravo odlučan da proda Dybalu i da bi United već do kraja ovog mjeseca mogao završiti posao. – piše sportsport.ba

Related posts