Dragičević nakon skoro pola godine boravio u Banjoj Luci

Dragičević je ispod navedenog snimka objavio niz komentara tražeći pravdu za svog sina poručujući “svi ćete doći na red”

Snimak je išao uživo na Facebooku u grupi “Pravda za Davida” , a okončan je dolaskom osobe koja je ovo snimala ispred Hrama Hrista Spasitelja u ovom gradu.

Dragičević je ispod navedenog snimka objavio niz komentara tražeći pravdu za svog sina poručujući “svi ćete doći na red”.

Mnogi su pozdravili njegov povratak, iako je bilo i određenih koji su u to posumnjali izrazivši bojazan da bi on pri dolasku u Banju Luku mogao biti uhapšen.

Dragičević je napustio Banju Luku nakon protesta održanih 30. decembra u tom gradu i od tada se nalazi u Beču u Austriji, gde je, u međuvremenu, prebacio i kosti svoga sina Davida.

Davor Dragičević je, naime, zatražio i azil od Austrije navodeći kako strahuje za svoj život jer policija u Banjoj Luci želi da uhapsi, “strpa” u zatvor i ubije.

Razlog je, kako kaže, taj što posjeduje materijalne dokaze da je njegov sin David ubijen i da su u to umiješani Vlada i MUP RS-a.

Podsetimo, protiv Dragičevića je podneseno više prijava za neprijavljanje skupova, narušavanje javnog reda i mira, prijetnji i drugih stvari.

Nedavno je Osnovni sud u Banjoj Luci obustavio prekršajne postupke protiv Dragičevića pošto se više nije nalazio u Banjoj Luci.

Related posts