De Vrij poručio Luliću i kompaniji: Želim igrati protiv Intera!

Italijanski mediji prenose danas kako je holandski defanzivac Lazija Stefan De Vrij na sastanku sa saigračima poručio da želi igrati protiv Intera.

Kada je u pitanju ovaj fudbaler, situacije pred posljednje kolo je veoma zanimljiva. Naime, on je još uvijek fudbaler Lazija, ali je već potpisao ugovor sa Interom jer mu sa Rimljanima ističe ugovor na kraju sezone. Dakle, od naredne sezone će nositi dres Nerazzurra, a sljedeća utakmica između pomenute dvije ekipe odlučuje o putniku u Ligu prvaka.

Trener Lazia Simone Inzaghi nedavno je poručio da još uvijek razmišlja o tome da li će De Vrija koristiti protiv Intera, a italijanski mediji danas prenose kako je on izrazio želju da igra.

Holanđanin se navodno sastao sa Cirom Immobileom, Marcom Parolom, Lucasom Leivom, Stefanom Raduom i kapitenom Senadom Lulićem te im je poručio da želi biti uz njih na terenu u svom posljednjem meču.

“Znate kroz šta sam sve prošao posljednjih dana. Puno toga je bilo rečeno, ali želim biti blizu vas. Želim igrati jer je ovo previše važan meč za klub i zato što sezonu želim završiti na najbolji način”, navodno je De Vrij poručio pomenutim fudbalerima.

Da li će ga Inzaghi na kraju uvrstiti u sastav, ostaje nam da vidimo. Inače, susret se igra u nedjelju navečer od 20.45 sati.

sportsport.ba

Related posts