Cazinjani nezadovoljni: Dok Gradonačelnik u Sarajevu slavi godišnjicu stranke, grad i građani blokirani

Unsko – sanski kanton je jučer osvanuo okovan snijegom.

Najviše padavina je zadesilo gradove Cazin i Bihać. Zbog kvara na elektro mreži, bez struje su bili ostali općina Velika Kladuša, ali i grad Cazin.

Naravno, nestanak struje, prati i nestanak vode, tako da je jučerašnji dan za mnoge bio zaista katastrofalan, naročito za poljoprivrednike koji su morali na samo njima znane načine napajati stoku.

Veliki val nezadovoljstva građani su na društvenim mrežama uputili prema službama koje se bave održavanjem cesta. Kao da ih je i ove godine iznenadio snijeg. Mnoga naselja, ali i ulice u Cazinu su prvi put vidjele ralicu tek u poslijepodnevnim satima.

Mnogi privrednici u Cazinu su i jutros na svojim profilima postavljali fotografije ispred svojih poslovnih prostora u Cazinu. Iako su očistili ispred svojih radnji, ipak cesta do njih nije očišćena. Parking u Cazinu ne postoji, osim naravno ispred Ljiljana. Ostali su svi ignorisani.

Naravno, svi šefovi su u Sarajevu. Vodeća stranka u Cazinu, ASDA sa svojim ljudima slavi 10 godina od osnivanja stranke. Vjerovatno i ne znaju kakvo je stanje u Cazinu. – piše cazin.net

Pogledajte slike sa parkinga na Ćupriji, ali i mnoge druge koje su nam poslali naši posjetioci.

Related posts