BRZI KRAJ LJUBAVI?: Ibrahimović napušta Manchester, a agent otkrio i gdje bi mogao nastaviti karijeru

Iako mu ide odlično u dresu Manchester Uniteda, za koji je ove sezone postigao 19 golova, Zlatan Ibrahimović bi nakon samo jedne sezone mogao napustiti Old Trafford.

United je prošlo ljeto doveo Ibrahimovića bez odštete nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om, ali s obzirom da mu je 35 godina, u klubu nisu htjeli riskirati pa su mu dali ugovor na samo jednu sezonu, uz opciju produljenja suradnje. Iako engleski mediji ističu da Jose Mourinho namjerava zadržati švedskog napadača, do potpisivanja novog ugovora još uvijek nije došlo, a sudeći po riječima igračeva agenta – možda i neće.

U razgovoru za talijanski Radio CRC Mino Raiola je dao naslutiti da postoji mogućnost Ibrahimovićeva odlaska iz Uniteda nakon samo jedne sezone. Osebujni agent već zna i sljedeći klub u kojem bi njegov klijent mogao zaigrati – Napoli.

“Zlatan je oduvijek zaljubljen u grad Napulj i strast Napolitanaca. Odrastao je u obitelji koja je po mentalitetu slična Napolitancima. Zna što znači njihova ljubav i ta ga je strast uvijek privlačila. Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis ga dobro poznaje, a sa Zlatanom nikad ne znate što se može dogoditi”, rekao je Raiola.

Na Zlatanovu eventualnu odluku o napuštanju Manchester Uniteda moglo bi utjecati zanimanje Crvenih vragova za francuskog napadača Antoinea Griezmanna s kojim su, prema nekim izvorima, već i postigli dogovor.

Mediji navode da je Zlatanova supruga Helena otkrila najbližim prijateljicama da će naredne godine najvjerovatnije preseliti u Italiju. Mediji također tvrde da Helena, s kojom Zlatan ima dva sina, možda i presudno utječe na odluke slavnog nogometaša.

Related posts