Brojni građani RS-a žele da se Veljko Ražnatović vrati u Srbiju

Policijskoj stanici Laktaši sinoć je oko 20.30 sati prijavljeno da je došlo do fizičkog sukoba više osoba na parkingu na ulazu u Laktaše, a nezvanično se saznaje da je bilo u upotrebe vatrenog oružja.

U nemilom događaju je, navodno učestvovao i Veljko Ražnatović, Arkanov sin.

Kako smo sinoć objavili, svjedoci događaja tvrde da je Veljko Ražnatović, koji pohađa studije na jednom od banjalučkih fakulteta, pucao iz vatrenog oružja, ali u policiji ove informacije nisu zasad potvrdili.

Posljednje informacije iz MUP-a RS su da policija i dalje istražuje slučaj, a uključen je i dežurni tužilac koji je naložio identifikaciju uključenih u incident.

Nezvanično se saznaje da su Veljko i njegovi drugovi imali dogovorenu tuču sa jednom grupom lokalnih mladića koji treniraju džudo.

Ovaj slučaj je naišao na veliku osudu stanovnika Laktaša i Banje Luke, što se moglo pročitati i na društvenim mrežama.

Dok su jedni tvrdili da je “kukavica kao i njegov otac, te je hrabar samo s oružjem u rukama”, drugi su mu poručivali da se vrati u Srbiju.

“Idi u Beograd i tamo pucaj. Idi dok si mlad, ukoliko smiješ tamo uopšte pucati jer si manji od makovog zrna”, bio je jedan od komentara na stranici Mladi Republike Srpske.

“Od zla oca, od gore matere”, također je jedan od komentara.

Related posts