Bračni par poginuo mjesec dana prije prvog rođendana kćerke jedinice

Milan i Maja krenuli su automobilom da uzmu njenu ličnu kartu od čovjeka kod kojeg je radila. Pošli su prečicom da bi se brže vratili kćerki od 11 mjeseci. Ali su sa te prečice sletili u kanal i poginuli, priča Nadica Stanković, rođena sestra Milana Bogićevića.

Milan Bogićević (36) i njegova supruga Maja Bogićević (24) poginuli su kada su sletili kolima u kanal u Crvenki. Iza njih je ostala kćerka jedinica, čiji je prvi rođendan trebalo da proslave za mjesec dana, piše Blic.

Djevojčicu je u trenutku kada su joj otac i majka nastradali čuvala baka, Majina mama.

– Majina majka je bolesna. Baš zbog toga su i žurili da se vrate kući, jer ona bebu ne može da čuva. Ona nije prijavila nestanak Milana i Maje, jer nije bila svjesna svega – priča Nadica.

Kako dodaje, njen brat i snaha nastradali su tačno mjesec dana prije prvog rođendana njihove kćerkice.

– Planirali su proslavu njenog rođendana. Sad ćemo ga slaviti bez njih – priča Nadica, i dodaje da je radnica Centra za socijalni rad posjetila njihovu porodicu kako bi razgovarali o starateljstvu nad malenom djevojčicom.

– Potpisala sam da ću brinuti o djetetu dok ne vidimo šta i kako dalje. U ponedjeljak ćemo, nadam se, znati sve detalje stradanja naših najbližih. Ovo je velika tragedija. Moj brat je bio dobar i vrijedan čovjek. Brinuli su o djetetu, Milan je radio na benzinskoj stanici u Kotežu, ali su se snalazili prodajući polovnu robu na pijaci – kaže Nadica.

Članovi njihove porodice i prijatelji okupili su se juče u porodičnoj kući nastradalih u beogradskom naselju Kotež i sa tugom u glasu pričali o tragičnom događaju koji ih je sve zavio u crno.

– Milan i Maja su u petak oko 19.50 krenuli od kuće da bi otišli do Crvenke, gdje je Maja održavala kuću jednog čovjeka, da uzme svoju ličnu kartu koja je ostala kod njega. Krenuli su putem preko nasipa, jer im je bliži, a trebalo je da se brzo vrate kući zbog kćerkice koja ima 11 mjeseci. Ubrzo zatim su nastradali – priča Nadica.

Bračni par stigao je do Lotosove ulice, koja vodi do ulice Put za Crvenku. Međutim Milan, koji je bio za volanom bijelog „Volksvagen Pola”, izgubio je kontrolu nad vozilom koje je, umjesto da prati krivinu puta, nastavilo pravo i sletio u kanal. „Polo” se prevrnuo na krov i tako je i nađen u kanalu.

– Nama su rekli da su preminuli na licu mjesta. Vjerovatno su bili u nesvijesti kada su upali u kanal, jer u suprotnom bi uspjeli da se izvuku iz vode – priča Nadica Stanković.

Related posts