Bosanke u kupaćim kostimima Lisca za sve oblike i veličine u središtu Ljubljane

Lisca je u središtu Ljubljane organizirala nesvakidašnji event – Proud to be me. Žene prečesto zaboravljaju da nas upravo raznolikost čini zanimljivima i posebnima. Pa bile visoke ili niske, popunjene ili mršave, s košaricama G ili AA.

Tijelo nam je dano i kakvo god ono bilo, moramo ga prihvatiti i iz njega izvući što više. Ono što nas određuje je naša osobnost, naše priče. Bez obzira na standarde okoline, svaka od nas ima nešto na što može biti ponosna.

Osamnaest hrabrih djevojaka iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije su tako sredinom maja prošetale Prešernovim trgom kupaćim kostimima Lisca, poručivši time da bez obzira na okolinu treba naći snage i osvijestiti da smo prekrasne takve kakve jesmo. Adrijana se tako više ne opterećuje što je nešto niža i ima zavodljive obline; Barbara poručuje da se i s pokojim kilogramom viška osjeća odlično i može biti dobra sportašica; Elisa je odbacila dijete i prigovore, promijenila prehranu i konačno je zadovoljna u svojoj koži; Špela, koja je imala problema s govorom, ohrabrila se i ponosno zakoračila u svijet… Da, žene smo, čudesne i snažne i tu pozitivnu energiju možemo prenijeti i na druge i zablistati.

I kao što vidimo, ljeti ćemo na plažama zaista moći zablistati, bez obzira na našu građu. Trendovi za kupaće kostime najavljuju žive boje, tropske uzorke, etno štih i elegantne detalje. Jednako moderne bit ćemo i u jednodijelnim kupaćima i u bikinijima naročito budemo li plažom šetale visoko uzdignute glave – ponosne na sebe.

Related posts