Anja Dujaković: U Sarajevu sam provela Novu godinu i odlično se provela

Anja Dujaković je rođena 7. augusta 1996. u Zagrebu, gdje je i odrasla. Preplanula brineta pored ljepote pokazuje i veliku dozu inteligencije i ambicioznosti, budući da se istovremeno obrazuje na dva fakulteta. Anja upravo završava drugu godinu studija psihologije i prvu godinu ekonomije.

Zagrepčanka u slobodno vrijeme najviše voli biti s društvom, a ljetuje na plažama Hrvatske, tačnije na poluotoku Punta Skala kod Zadra i na otoku Vis.

Također, Anja voli putovati te je posjetila mnoge evropske države kao što su Francuska, Velika Britanija i Grčka, dok kao svoje najdraže destinacije izdvaja Maltu i Španiju.

Već je napravila nove planove, a rado se sjeća boravka u Sarajevu.

“Iduće putovanje će biti putovanje na Santorini s prijateljicama i tome se veselim. Nakon toga bih voljela posjetiti Portugal. Bila sam u Sarajevu prije dvije godine, tamo sam proslavila Novu godinu i odlično se provela. Jela sam i ćevape”, izjavila je Dujaković.

Otkrila je kakve muškarce voli.

“On treba biti prije svega inteligentan i ambiciozan te imati smisla za humor”, rekla je lijepa Hrvatica.

Naravno, jednog dana planira imati porodicu.

“Za deset godina se vidim kao porodično i poslovno ostvarena žena koja je sretna i radi ono što voli, a kroz život se držim toga da treba iskoristiti dan na najbolji mogući način, raditi i truditi se, ali se i opustiti i zabaviti”, završila je Dujaković.

Related posts