Agencija za nekretnine NOVI DOM iz Bihaća realizirat će projekte društvene odgovornosti

Kao društveno odgovorna firma, Agencija za nekretnine NOVI DOM iz Bihaća u narednom periodu realizirat će nekoliko projekata koji će za cilj imati podršku učenicima, studentima, sportskim klubovima, dešavanjima iz oblasti kulture i sporta, kao i raznim promotivnim kampanjama na području grada Bihaća i cijelog Unsko-sanskog kantona.

Prema riječima Dine Teljigovića, vlasnika Agencije za nekretnine NOVI DOM u svom dosadašnjem poslovanju Agencija za nekretnine odazivala se na skoro sve akcije društvene odgovornosti, a korak naprijed napravit će projektom šestomjesečnog stipendiranja jednog učenika i jednog studenta sa područja Unsko – sanskog kantona.

„ Naš cilj je zadovoljan kako kupac tako i prodavac. Međutim, naš cilj jeste i zadovoljno okruženje i društvo u kojem poslujemo i stoga smo odlučili da u narednom periodu aktivnije kroz projekt stipendiranja i ostale akcije društvene odgovornosti podržimo nadarene učenike i studente, podržimo naše sportske i kulturne klubove, ustvari podržimo društvo u onoj mjeri koliko naša Agencija za nekretnine može“- istakao je Teljigović.

Agencija za nekretnine NOVI DOM nalazi se u Bihaću u ulici Bosanska broj 9, preko puta Gradske uprave i suda. Agencija za nekretnine omogućava svim zainteresiranim da na najlakši i najbrži način prodaju, kupe ili iznajme nekretninu. Također, u ponudi su usluge zastupanja pri prodaji i najmu nekretnina, oglašavanja i promocije, procjene vrijednosti nekretnina, osiguranja, pomoći pri finansiranju, pravnog i finasijskog savjetovanja, pravnog zastupanja, usluge renoviranja i izgradnje nekretnina i slično.

„Svaki građanin je naš agent. Nagrađujemo svaku osobu koja dovede kupca (kupca koji kupi nekretninu), a naši klijenti prepoznali su naše kompetencije i kvalitet poslovanja. Oglašavačka mreža koju posjedujemo je na zavidnom nivou i niti jedna agencija nam ne može parirati po tom pitanju kada je u pitanju BiH i region, pa čak i globalno tržište. Potvrda toga jeste i koncept realestate.immobilien koji funkcionira na 80 jezika u 208 zemalja i regiona pozicionira nas kao lidera u oglašavanju globalno“ – ističe Teljigović.

Sve informacije vezane uz projekat stipendiranja, konkursnu proceduru kao i ostale projekte koje će Agencia za nekretnine NOVI DOM realizirati u narednom periodu, moći ćete pronaći i pratiti na oficijelnoj facebook stranici: https://www.facebook.com/novidomeurope/

Related posts