5 stvari koje žene rade kada znaju da će voditi ljubav

Spontani, neplanirani seks je jedna od najboljih stvari na svijetu, ali postoji mnogo razloga zašto je za ženu dobro znati unaprijed da će se upustiti u vođenje ljubavi.

Kada znaju “što im se sprema”, žene će napraviti ovo…

1. Tuširanje i depilacija

Gotovo da i nema žene koja neće prije seksa provjeriti treba li ukloniti pokoju dlačicu viška sa svog tijela. One žele biti svježe, čiste i mirisne, ali i bez nepotrebnih dlačica na svom tijelu. Najčešće će voditi računa da nema neželjenih dlačica na bikini zoni i na nogama.

2. Lakiranje noktiju

Muškarcima će rijetko kad upasti u oči ima li žena lijepo nalakirane nokte, ali žena će se htjeti osjećati što ženstvenije i izazovnije pa će stoga pronaći vrijeme da nalakira nokte,. Barem one na nogama.

3. Donje rublje

Kada zna da će je muškarac skinuti do gola, žena će posebno paziti da muškarac ne dođe u situaciju da sa nje skidati obične pamučne duboke gaćice, koje žene inače češće vole nositi zbog udobnosti. Kad postoji mogućnost seksa, žena će na sebe odjenuti najizazovnije donje rublje koje ima, i neće brinuti o tome koliko je neudobno.

4. Čaša vina…Ili dvije…

Žena će sa zadovoljstvom popiti čašu vina ili dvije prije seksa. Čak i ako je s istim muškarcem već imala spolne odnose, ipak opet ima tremu i razmišlja hoće li biti sve ok. Zbog toga će poželjeti da se opustiti uz čašu vina ili nekog drugog omiljenog pića.

5. Odjeća

Žena se u svakom trenutku želi osjećati seksi, a posebno će to htjeti istaknuti kada je izgledno da će s muškarcem završiti u krevetu. Baš kako će pomno birati donje rublje, tako će i unaprijed razmišljati o tome što će odjenuti. Sportaska majica i traperice vjerojatno će joj biti zadnje na pameti.

Related posts