Užasna sudbina nastradale žene: Biljana od prvog supruga pobjegla jer ju je tukao, a drugi je ubio

Biljana Mijatović (30), koju je u utorak navečer nevjenčani suprug Siniša Radovančev ubio u Pančevu samo tri nedjelje nakon porođaja, godinama je trpila zlostavljanje muškaraca.

– Bilo je dana kada mi se Bilja žalila da je Siniša dolazio mrtav pijan kući i da ju je takav malterirao, vrijeđao, ponižavao – ovako za “Blic” započnje priču bliska rođaka Biljane Mijatović (30), žene koju je u utorak uveče 21. novembra nasmrt nožem izbo nevjenčani suprug Siniša Radovančev (50) na njen 30. rođendan.

Njena rođaka zamolila je da ostane anonimna, a u svojoj potresnoj ispovijesti ispričala je kroz kakav je pakao prolazila nesretna žena godinama, prije nego što joj je otac njene najmlađe kćerke, rođene prije nepunih mjesec dana, presudio ubodom u grudi. Kako dodaje, Siniša i Biljana bili su u vezi dvije godine, od čega su godinu dana proveli živeći zajedno.

– Nas dvije smo bile nerazdvojne. Kada je upoznala Sinišu, sve je bilo super u njihovom odnosu. Pričala mi je da je sretna iako se ja nisam slagala sa njihovom vezom. Međutim, nisam imala prava da se miješam – priča sagovornica “Blica”.

U šoku i bolu pod kojim je od kada je saznala da je ostala bez Bilje, očajna ponavlja da ne može da vjeruje šta se desilo i da nema više njene rođake.

– Bilo je dana kad mi se žalila da je mrtav pijan dolazio kući i da ju je vređao i ponižavao, ali nikada mi do tada nije rekla da ju je udario, nego samo da su se posvađali i razišli. Poslije nekoliko dana opet bi se pomirila s njim i on je onda neko vrijeme bio miran, ali je uvek nastavljao sa maltretiranjem kada dođe kući pijan – priseća se Biljanina rođaka.

Ona dodaje da joj je žena ispričala i da je Siniša i sa svojom bivšom ženom bio grub dodajući da je, za razliku od Biljane, bivšu ženu tukao.

– Dok je bila trudna, Bilja se hvalila da je dobar i bolji, kako joj pomaže u svemu i kako ga voli. Mislila sam da se konačno smirio i da su izgladili odnose. Ne mogu da verujem da se ovo desilo. Preteško mi je – priča nesretna žena.

Život Biljane bio je prepun tuge i nasilja. Naime, kako za “Blic” priča njena rođaka, nju je, navodno, i prethodni muž i otac njene prve kćerke zlostavljao.

– On ju je maltretirao i tukao, zato je otišla od njega – priča naša sagovornica.

Prema njenim riječima, jutro prije nego što je Biljana monstruozno ubijena njih dvije su se čule, a onda nekoliko sati kasnije javljeno joj je da njene rođake više nema i da ju je Siniša ubio.

Siniša Radovančev (50) nasmrt je u utorak uveče nožem izbo svoju nevjenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30) naočigled njene kćerke Marije (12) iz prvog braka i bebe koju je rodila prije mjesec dana.

Monstruoznom zločinu prethodila je svađa između nevjenčanih supružnika, a ubica je nakon zločina izašao iz stana i predao se policiji. Na saslušanju kod tužioca u Višem tužilaštvu u Pančevu branio se ćutanjem i od tada je u pritvoru.

Samo pukom srećom, nasrtaj pomahnitalog ubice izbjegla je njena kćerka (12), koja je bila u stanu u toku krvavog pira.

Kako je djevojčica ispričala, njoj je ubica prijetio da će “zaklati i nju ako se ne skloni”. Siroto dijete nakon toga uzelo je bebu iz kreveca i pozvalo policiju. Radovančev je ubrzo uhapšen, a djevojčica i njena mlađa sestra, Biljanino i Sinišino dijete od tek dvadesetak dana, na sigurnom su kod babe i djeda.

Related posts