USK: Razbijan inventar,tuča,saobraćajna nezgoda sa ukradenim autom

U PROTEKLA 24 SATA NA PODRUČJU USK-a EVIDENTIRANO JE:

KRIMINALITET

Evidentirana su 4 krivična djela a koja su izvršena na području:

Cazin

Dana 05.06.2017.godine PS obratio se R. F. rođen 1982.godine koji je prijavio da je polupao inventar u ugostiteljskom objektu iz razloga što je fizički napadnut dana 03.06.2017.godine od strane vlasnika ugostiteljskog objekta H.B.rođen 1981.godine. Uviđaj na licu mjesta kao i daljni rad na dokumentovanju krivičnog djela „ Oštećenje tuđe stvari“ nastavljaju istražitelji OKP PS Cazin.

Dana 05.06.2017 godine, PS obratio zaštitar u Domu zdravlja koji je prijavio da je unutar zgrade došlo do fizičkog obračuna između M.Ć rođen 1989.godine, M.M rođen 1984.godine, M.J rođen 1978.godine. Uviđaj na licu mjesta te daljni rad na dokumentovanju krivičnog djela „ Nasilničko ponašanje“ nastavljaju istražitelji OKP PS Cazin.

Dana 05.06.2017.godine PS je prijavljeno da gori stog sijena vlasništva B.N. Uviđaj na licu mjesta i daljni rad na dokumentovanju krivičnog djela „ Oštećenje tuđe stvari“ nastavljaju istražitelji OKP PS Cazin.

Velika Kladuša

Dana 05.06.2017 godine PS prijavljeno je da je u mjestu Pećigrad došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Golf“ dok na licu mjesta nije zatečen vozač. Izvršenim provjerama utvrđeno je da vozilo najvjerovatnije otuđeno sa parking prostora. Uviđaj na licu mjesta kao i daljni rad na dokumentovanju krivičnog djela „ Teška krađa“ nastavljaju istražitelji OKP PS Velika Kladuša.

JAVNI RED I MIR

Na području USK-a, javni red i mir narušen je 10 puta a policijski službenici su intervenisali te protiv počinioca poduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Bihać – 4 narušavanja – „ Prosjačenje“ „ Prosjačenje“ „Vika, galama, nepristojno i drsko ponašanje“ „ Vika, galama i učestvovanje u tuči“

Cazin- 2 narušavanja- „Drsko ponašanje“ „ Naročito drsko ponašanje“

Velika Kladuša- 3 narušavanja- „ Fizički napad“ „Drsko ponašanje“ „ Naročito drsko ponašanje“

Bosanska Krupa- 1 narušavanje- „Vika, galama, nepristojno ponašanje“

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području USK-a dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica zadobila lakše tjelesne povrede.

Bihać- 5 saobraćajnih nezgoda

Cazin- 4 saobraćajne nezgode

Sanski Most- 1 saobraćajna nezgoda

Velika Kladuša- 4 saobraćajne nezgode (3 lica zadobila LTP)

Related posts