Suprug učiteljice napio učenika da bi njegova supruga spavala s njim

Profesorici Jessici Storer (28) prijeti zatvorska kazna nakon što je spavala sa svojim učenikom. Traje suđenje supružnicima Storer zbog optužbe da je suprug, Derrick Storer (33) konzumirao alkohol s maloljetnim učenikom svoje supruge Jessice, nakon čega je ona, s istim učenikom spolno općila, prenosi The Sun.

Na ispitivanju je rečeno kako je Jessica spavala sa svojim učenikom, nakon što ga je njen suprug Derrick napio.

Gospođa Storer je svjedočila da njen učenik nije bio pijan, ali tužiteljica Shuna tvrdi kako je mladić priznao da je bio pod uticajem alkohola.

-Spolno sam općila sa svojim 18-godišnjim učenikom, priznala je gospođa Storer, nakon što ju je sudac upitao šta se dogodilo.

Profesorica je 18-godišnjaka upoznala kad je radila kao zamjena u srednjoj školi u Ohio-u. Jessici, majci četvero djeci, prijeti zatvorska kazna do pet godina zatvora, nakon što je priznala krivicu, zbog spolnog općenja s maloljetnim učenikom, ali šest tačaka optužnice za davanje alkohola maloljetniku odbačene su zbog nagodbe na sudu u Putnamu.

Gospođa Storer će zauvijek biti u registru seksualnih prestupnika, a zatvorska kazna bit će joj izrečena nakon što istraga završi.

Njen suprug priznao je da je davao alkohol maloljetnom učeniku te mu prijeti zatvorska kazna do šest mjeseci, a sud će mu izreći presudu 16. maja ove godine. Učenik je dao izjavu policiji u kojoj tvrdi kako je proveo noć u kući svoje profesorice, nakon što je konzumirao alkohol. Sljedeće je jutro spolni općio s profesoricom što je optuženica priznala na sudu 13. decembra.

Related posts