Šokirala se kad je na Instagramu otkrila čije slike njen muž “lajka”

Ruskinja Anna Rudenok (24) šokirala se kada je na Instagramu vidjela fotografije jedne 19-godišnjakinje i shvatila da su snimljene u njenom stanu.

Naime, Anna je na Instagramu primijetila da joj suprug često ‘lajka’ fotografije studentice Emilije Ignatove.

Kliknula je na njen profil i imala je šta vidjeti. Na fotografijama koje je objavljivala, studentica je bila u njihovom stanu, nosila je njenu odjeću, a čak se fotografirala i s njihovom mačkom.

Neke fotografije snimljene su kraj krevetića njihovog sina, a nastale su dok je 24-godišnjakinja bila s djetetom kod svoje majke.

Dmitry Rudenok (27) profesor je na Državnom univerzitetu Južni Ural u Rusiji, a kada mu je supruga priopćila što je saznala, nije porekao da je vara već je obrisao svoj Instagram profil dok je 19-godišnja studentica blokirala pristup njenom.

Kasnije joj je tek priznao kako je sa studenticom bio u vezi čak 18 mjeseci, a nakon što je njihovu priču odlučila otkriti javnosti suprug ju je zvao i prijetio joj.

– Ona me isto zvala i prijetila mi pa sam rekla da ću pozvati policiju ako se ponovi – ispričala je Anna koja sada sa sinčićem živi kod svojih roditelja.

Related posts